Kidse yazdım size de yazmak istedim ❤️
Gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum. 43 yaşındalar şuan. İlişkileri 2005 te başlamıştı. Adam görür görmez aşık olup, kızın peşine düşüyor. Kızında o zamana kadar sevgilisi oldu bir kaç kere ama onun kadar etkilendiği olmamıştı. İnanılmaz bir aşk yaşadılar kısa sürede. Neyse gel zaman git zaman kız bir de ne öğrensin. Adam evli ve çocuğu var. Kızın tüm ümidi yıkılıyor. Adam da küçük yaşta ailesi tarafından görücü usulü evlendirilmiş, karısıyla sadece karı ve kocalar yani. Ailesine kadar gidiyor bu durum ve annesi madem öyle boşan diyor ama kız zaten evli ve çocuklu adamı kabul eder mi. O aşk orda bitiyor
Aradan 19 sene geçiyor ve kız dayanamayıp ezbere bildiği numarayo arıyor. Adam şok tabi. İlla buluşmak istiyor ve bugün buluşmuşlar. Kız diyor ki resmen telefonla sesini duyunca içim cız etti. Evet bitti, yeniden evlendim ama onu aklım unutmamış geçen senelerde diyor.
Adamla buluşuyorlar, adam cüzdanını açıyor. 2005 senesinde kızın ona verdipi saç tutamını çıkarıyor. 19 senedir cüzdanım da bu saçlar ve notun diyor. Giderkende bir daha görüşemicez diye ağlamış adam.
Kadının kocasına mı, adamın karısına mı yansam. Yoksa bunların yarım kalan aşkına mı.
Kız evli olduğunu sakladığı halde adama kızamamış o zaman bile öyle bir sevmişler