zeytep eflalle benim tombik parmaklarımı sıkıyor artık ya😅özel günlerde anca yani 😅eşimin de parmağı inceliyor😅birimizden yüzük zor çıkıyor, diğerinden de düşüyor 😅🤣
amimad eflalle bende eşimde takmayız çokta sorun etmeyiz ne ben tak diye ısrar ettim nede o bana 🤷🏼♀️
Goat eflalle Sürekli takar hiç çıkarmaz hatta ben bazen derim bari duşa girerken çıkarda parmağın hava alsın diye. Ama gel gelelim bana😂 Sürekli ya yüzümü yıkarken ya banyoda falan sürekli biyerde unutuyorum arkamdan eşim getiriyo bak yine unuttun diye, daha da kötüsü biraz bol geliyordu sürekli daraltıcam diyordum fırsat bulamıyordum yanındaki diğer yüzüğü siper yapıyordum düşmesin bi gün sadece alyans taktım bi baktım elimde yok kimbilir nerede düştü 🤭
Pinkoooo eflalle Hiç sevmiyor bu yüzdende takmıyor ilk başta çok kafama takıyordum ama alıştım sorun etmiyorum ama ben seviyorum takmayı 😂
hesapmivercem eflalle Benden daha hassastır diyebilirim. Bende önemsiyorum. Yapacak olan her şekilde yapar yüzük engel değil aslında ama takmasa bende sorun yaparım. 😌
melaykeeee eflalle tabiki takar. Asla çıkarmaz iz yapmıştır artık parmağına. Bende takıntılıyım çıkarmasına asla izin vermem 🙄
BlackMambaa_ eflalle Takmıyor cünkü parmağını yara yapıyor alerjısı var Ama normal olarak hiç dert etmem kendini bildikten sonra ister taksın ister takmasın
Fatgi_ eflalle hiç takıntım yoktur benim hatta işinden dolayı zaman zaman çıkar takma dediğim olmuştur. Ama yok illa takar. Benimde hep parmağımdadır alyansım evde de dışarda da 😇
Elisam2022 Benimki sanayide cay ocağı isletiyor bu yüzden takmıyor surekli eli su içinde, yağlı bardaklar falan. Dışarı çıkarken takıyor, ben de evde yuzuk takmıyorum hiç kızımın yüzüne falan geliyor çiziyor bazen, dışarı çıkarken takıyoruz ikimiz de
burcu21 eflalle hiç takmaz ve gıcık olurum ama takıntı yapamıyorum maalesef 😄 çok seviyorum alyans takmasını hem sevmez hem işinden dolayı günlük takamaz. Düğün felan olursa ben hatırlatırım takar bazen. Ama çok isterdim devamlı takmasını. Ben ise sadece yatarken çıkarırım. Yüzüklerim yokken kendimi kel gibi eksik birşey varmış gibi hissediyorum 😄
burcu21 Yalnız şöyle de birşey var. Sağ da beştaşım solda baget yüzüğüm var alyansıma yer yok diye takamıyorum maalesef. Bu ikisini çok seviyorum. Ama bunları da alyanstan sayıyorum sonuçta evliliğin göstergesi 🤣 @eflalle
burcu21 eflalle benim beştaşın önünde bol duruyor böyle rahat edemiyorum ama epeydir takmıyorum bi ara deniyim😄
HurremSultan eflalle bizimki nerdeyse 20 kilo aldı ilk birkaç ay dışında takamadi malesef. Seneye doğum gününde ona yüzük alayım barı 😂