Merry01 Oral sizin için bir tabu haline gelmiş.. Doğal olarak yaşayıp tatmak istiyorsunuz. Belki de yaptıktan sonra çok da beğenmeyeceksiniz ama karşı taraftan bir beklenti içindesiniz. Ben de ön sevişmede göğüslerin yalanmasının çok zevk vereceğini düşünürdüm ama eşim hiç yapmazdı. Bizimde sizin gibi öpüşme vs olurdu. Geçen gün duştan çıktım ve üzerimde bornozum varken sevişmeye başladık, daha sonra bornozumu çıkardım ve ilk defa çıplak olarak devam ettim. (Normalde gecelikle yapardım, çıkarmazdım çekindiğimden) Ve baktım ki eşim göğüslerimi o şekilde görünce direkt hiç yapmadığı emme yalama pozisyonlarını alıp okşadı. Tabi ben şok. Daha önce hiç yanaşmazdı, şimdi neler yapıyor. Yani diyeceğim o ki biraz gözüne gözüne sokmaya çalış. Mesela vücut çorabı al, özel bölgesi açık olanlardan. Sevişirken önce sev üstte ol başlat. Daha sonra sırt üstü yat eşin üstüne çıksın ve sen bacaklarını dizlerinden kırık şekilde ayır. Özel bölgen net şekilde gözüksün. Senin üst bölgeni okşayıp severken yavaşça ve seksi bir şekilde kafasını göbeğine doğru indir. Tabi bu sırada zevkten kıvranıyormuşsun gibi yap. Bazen de yavaşça inle. Eğer eşin gerçekten yapmak istemiyorsa özel bölgeni görmezden gelir ve diğer yerlerine odaklanmaya devam eder. İlişki bittikten sonra da mesela şöyle diyebilirsin. Göbeğime doğru indiğinde çok heyecanlandım. Oral yapacağını düşündüm ve çok tahrik oldum. Neden niye yapmıyosun vs baskı yapma bir şeyler zoraki olmuyor. Bu şekilde bir dene bakalım işe yarayacak mı 🤓