Rouge TombulHatun koptum😂😂😂yok ya en fazla 2€ iniyor indirim indirimdir diye alıyorum bir cocugu gozumun onune getiriyorum ve dünyaları ödemeyi tercih ediyorum
TombulHatun Rouge benm maşallahm var ben hiç enfeksiyon mantar olmadım 🫣😂 bu ay okey kullanıyorz bir etki yapmadı bende başka marka kullanmadm zaten
Rouge TombulHatun bende hic olmamıstım hayatımda bir kere oldum o da baska marka kullandım olan oldu birde bende titizlik var ya asırı derece o yüzden de olmus olabilir ve bir günde bitti şükür
BlackMambaa_ Rouge Konuşmuyorum soru soruyor Tersliyorum salak diyorum 😂 Ne oluyor diyorum da bugünde çocuğun önüne oynasın diye kaşık attı hızlıca cıldırdım kavga ettim Ya babaya bak 🤦🏻♀️
Rouge BlackMambaa_ dedi anlattım benim ne günahım var ben baba olmak istiyorum olsam bilmem ne yaparım falan filan
selen_ BlackMambaa_ neden ya çocuktan güzel bişey yok kankam resmen onlarla çocukluğumu yeniden yaşıyorum bizde bu kadar imkan yoktu gidemediğim şeylere onlarla gidip bende eğleniyorum evlat saf sevgi