sumru35 Kızlar merhaba 3 yıldır nişanlıyım. Nişanlım üniverstiesini bitirmediği için bekliyorduk askerlliğini de yapmadı. Ama şimdi ailesi ve kendisi beklemeyelim yazı bu kış tatilinde yapalım düğünü diyor. Bense hem evlenmek istiyorm beklemekten ben de sıkıldım. Ama kış düğünü de hiç aklımda olan bi şey değildi. Sizce ne yapmalıyım?
Sone gizemsez sumru35 Merhaba eger beklemk istemiyosan Evlenin bence bende yaz dügünü istemistim ama kisa denk geldi ama yinede güzel ☺️ Yaz olmasada ortam sicak o yetiyo sevdiklerin ve seni seven senin sevdigin insanla evlenicen en önemliside bu canim 😉
sinem sumru35 bence geçmişe baktığına keşke diyeceğin bir şey yapmamalısın. içinden gerçekten ne geliyorsa öyle yap bu senin düğünün ve hayalin
sumru35 Askerliği zaten yazın da evlensem bekleyeceim. üniversitede her gün dersleri yok on gün gitmem bi hafta giderim diyor.
Fatma Kışın da çok güzel oluyor hele fotoğraflar, balayı da çok değişik geçiyor şömine başında çok romantik bir havası var kışın ben de yaz istemiştim ama güzel de oldu
nergisklndr sumru35 Erken belirleyin o zaman gelirler yazın insanlar hangi düğüne gideceğini şaşırıyor. Ben kuaförüm yzın günde 3 4 5 gelin saçı yapıyoruz hepsi de çağırıyor düğünlerine sağolsunlar ama yetşmek zor oluyor yani. Hem kışın insanlar oynamayı özler dans etmeyi süslenmeyi :D
oznural senin hayalinde ne düğünü varsa onu yap buna kimse karar veremez en hassas konu bu ve evlenecek olan sensin kaynanan değil.
Fatma Hem kuaför fotoğrafçı herşeyi kolayca ayarlayabilirsin, yazın çok yoğun olduğu için, kışın insanların canı sıkılıyor gelirler😁
Fatma Sizde Kapadokya’ya balayına gidebilirsiniz, kışın çok daha uygun olur oteller, bütçe ayırabiliyorsanız araştırın bence