Lal38in Pembekoala_ aynen bacı haklısın evli erkekler neden mast yapar bi anlam veremiyorum. Mutlu olmuyorsan ilişkiye girme sağ elinle yaşa demi 😂 sağ elinle evlen .bizi niye meşgul ediyon 😂😂😂
Gelbilibili Lal38in hayır kessinlikle bende eşim izlemiyor diye yemin edebilirim ki tahammül bile edemez ama maalesef çoğu izliyor
Lal38in Gelbilibili zaten sorun orda ikimizde izlesek normal gelir biri izleyip biri izlemeyince mevzu çıkıyor ki şahsen izlememesi tarafındayım.
ZRaporu Gelbilibili derken ne ya? Gayet açık işte.. karışmayın insanlara.. herkes kendi hesabını kendi verir. Buraya yazmanız kimsenin fikrini değiştirmiyor.
Gelbilibili Deleted5 bacım şükür ben eşimi bile 4 yıl sevip bı kere bulusmadim akraba olduğumuz halde şükür ki boşuna post açmadım ben ailemde öyle görmedim
Bilinmeyenlidenklem Meraklitaze yok bacım 😂 bir güruh sen kimsin diğer diğer güruhta asıl sen kimsin diyor ortalık stabil
Gelbilibili ZRaporu bı kit akıllı daha siz bu kafayla herkesin geleceğine edersiniz kardeşim sen yaparsın çocuğun seni örnek alır o gelir benim çocuğumu alisriri illaki bı yerden çıkıyor
Gelbilibili Deleted5 anaları düşünmüyor ilerde bunlarda doğuracak bunlar da dusunmeyecek sonra benim çocuğuma kötü örnek