beyhancik bende aynıyım canım. Ama kurcalamamıza sebep olanlar eşlerimiz. Kadınlar hissediyorsa doğruluk payı da oluyor. Hissettiğimiz için de bakma gereği duyuyoruz. Şöyle ki tepkini sert ve net belli et. Bende çok benzer şeyleri yaşadım. Ki bizim ilişkimiz seyrekti. Ama şimdi istiyorsa yaklaşmasın. Herkes kendi ihtiyacını gidermeyi bilir. Ben erkekleri anlayamıyorum. Kanlı canlı helalleri kadın bedeni varken neden sosyal medya. Eşine senin aynı şeyleri yaptığını düşünmesini söyle. O zaman bende açıyım izliyim ne hissedersin de. Bende bulamadığın mı var zevk mi almıyorsun de. Beklentilerini açıkca söylersen bende bilir önem vermeye çalışırım de. Sende beklentilerini söyle. Herşeyden önce haram olduğunu haramın tatlı geldiğini bilsin. Ve şunu da ekle senin yapıp yapmayacağını izleyip izleyeceğini asla bilemem silersin veya normal olarak göremem belki ama Allah bilir Allah la senin arada. Benimde hakkıma giriyorsun helal etmiyorum. Benden uzak durup öyle şeylere yöneliyorsan. Bunun hesabı da olur de. İlişkiniz iyiyse ve eşin çok sık yönelmiyorsa beklentilerinizi açıkça konuşun. Zamanla uzaklaşacaktır diye düşünüyorum.