kocamdakocam Kızlar bu Perşembe a101 e 3 lü dogrma tahtası gelmişti aramadigim yer kalmadı yok hiç bir yerde uzun zaman önce yine gelmisti bizim sokakta ki a101 de cokkk uzun zaman kaldı satılmadı tam ben alcakken bitti bana o tahtadan alabilecek varmı 🙄🤣🤣
Cappuccino kocamdakocam trendyol ve hepsiburada da aynisini gordum satıyor fiyatta asagi yukarı aynı hatta daha kaliteli duruyorlar. Bende markette elime alıp bakıp bırakmıştım😆😆
selen_ kocamdakocam benim eşim gitti ben gittim bitmiş ama biz geç gittik sabahtan her şubeye 4 5 tane gelmiş.Sonra eşim gitmiş üzülmeyeyim diye 2 kesme tahtası almış başka yerden hiç beğenmedim ama caktirmadim hevesi kırılmasın diye😂ben yuvarlak yada sunumluk geyikli istiyordum bimde yokda Trendyoldan alacaktım 😂
kocamdakocam belladonna herhangi bi özelliği yok aslında boy boy hem uygun hem boy boy doğrama tahtası olarak ta kullanılıyor sunum icinde internette çok pahalı baktm ama
Cappuccino kocamdakocam happy center varsa cevrende orada da vardı üçlü set 190 dı sanırım fiyatı. Bende cam aradığım için ondan bi kesme tahta tarzlarına odaklıyım😆
kocamdakocam Cappuccino ay var canım yarın bakarım mutlaka ins bulabilirim 🥰çok tşk ederim bizim burda milyoncu tarzı yerde görmüştüm bende cam olani
Cappuccino kocamdakocam milyoncu tarzı yerde Yoktur diye hic bakmamiştim bi sorayım bizim buradakine sağol kuzu
Cappuccino bukii27 bazı et yemeklerini görsellik sunum açısından üzerine koyup masaya getiriyorlar da ben pek bambu tahta tarzlarını hijyenik bulmuyorum nedense 😁
newmomm Ay ben ilk gün online sitesinden sipariş verdim eve getirdiler memnunum da biraz ince ama olsun çok hafif aşırı kullanışlı ve çokkkkk uygun
Elisam2022 Simdi baktım da a101 mobilde var bizim burda eve sipariş edebiliyorsun, uygulamayı indirip bak istersen vardır belki orda da