Yasak_elma aykirikadin Sen kara batak degilsin tatlı su portalım sadece o gibi saklanıp çıkıyorsun demek istedim🤗😘
aykirikadin @Elisam2022 Nasılsin Aşkim @kanalize nasilsin canim @yavrukus nasilsin Canim @Fatgi_ nasilsin canim @Eskobar nasilsin bebeğim @Deli-hatun nasilsin canim @Etipetito Canim nasilsin Sizleri unutmadim sadece etikette bulamadim
kanalize aykirikadin genel olarak yorgun ama mutlu, çok şükür beybi sen nasılsın bebek sallıyorum da bir tık ayaklarım tutulmuş olabilir 🫶🏻🥰💞
yavrukus aykirikadin yaa canım benim iyiyim sen nasılsın hamileymişsin nasıl gidiyor hamilelik kaç aylıksın ☺️☺️🌺🌺
bukii27 aykirikadin ya seni yerimmmmm asla da bize dair detayları unutmuyor 🥹🥳💐😍 İyi biraz yorgun sadece askımsuuuu sen nasılsın enişte nasıl keyfin yerinde mi hatunnn🥳🥰😍🖤🧿
HurremSultan aykirikadin etmez miyim her aklıma geldiğinde rabbim ömrünü uzun bahtını güzel eylesin Allah anne babasına bağışlasın sağ salim doğsun diye iç geçiriyor dua ediyorum sana güzelim 🥰🧚🏻❤️ kaç haftalık peki yumurcak
aykirikadin HurremSultan Allah razı olsun Hürrem Sultanım.🥰🧚🏻❤️ hamilelik güzel gidiyor.yolu yarıladık.
BlackMambaa_ HurremSultan Ay ne güzel maşallah çok sevindim umarım sağ saglim kucağına alırsın aşkım hayırlısı ile Yeni haberim oluyor vallaha ❤️🫠 Ee kaç haftalık hamilesin Nasıl gidiyor hamilelik @aykirikadin