Fatgi_ aykirikadin iyi benim de kuzum çok şükür. Bu aralar buradan vazgeçemiyorum ben 🙃 eskisinden daha aktif devam 🥰 kaç aylık oldun bebiş ne zaman geliyor?
yavrukus aykirikadin yaa canım benim iyiyim sen nasılsın hamileymişsin nasıl gidiyor hamilelik kaç aylıksın ☺️☺️🌺🌺
BlackMambaa_ aykirikadin Maşallah maşallah ne güzel aşkım ❤️ Vallaha cok sevindim Ya tekrardan hayırlı olsun 😄
Demokrit aykirikadin Hayırlı akşamlar canım, aykırı kadın💫♥️♥️♥️♥️ geç gördüm biraz bildirişi,ama görünce çok sevindim🦋🤓🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Elisam2022 aykirikadin Bayılıyorum bu kadına asla unutmuyor kimseyi bi gelip bi gidiyor bitiyorum dgdhc iyiyim yavrum yuvarlanip gidiyoruz kizceyle gün nasıl geçiyor anlamıyorum sen nasılsın neler yapıyorsun
aykirikadin Elisam2022 Bende bayılıyorum sana Aşkım..iyiyiz şükür Avrupadayım ailece ,dil öğreniyorum..hayrlısı
aykirikadin HurremSultan Yolu yarıladık Sultanım.bu ara resminde liseli gibi görünüyon,iki bebe yıpratmamış üçüncüyü bekleriz😍
aykirikadin @simonedebeauvoir Aşkım senin Doğum Günündü,sevgililer Günün ile beraber kutlıyacaktık😍❤️ Kızınla baban ailenle eşinle bir ömür mutluluklar diliyorum..😅😂😂😂
simonedebeauvoir aykirikadin amin ya sen beni ağlatacak mısın güzel insan aaaaah unutmamış birde yazmış tr gelırsen senle tanışmak isterim hoş zaten senle ülkeye bir sıcak hava dalgası gelir ateşinden anlarız da 🤣😘😘🥰
HurremSultan aykirikadin askimmm sağ salim gelsin inşallah 🥰💝 kız dur üçüncü gelirse ben yokum gelmem buralara yüzüm olmaz😂😂😂😂👻👻