• Öneri
  • İki kedi ve en sevdiğim renk siyah!

Kızlar benim iki kedim var e tabi doğal olarak tüy sorunu var evde. Siyah kıyafetlerimde tüy mutlaka oluyor aynı şekilde eve gelen arkadaşlarımın da kıyafetleri tüyleniyor. Yapışkanlı bantlar ile temizliyorum ama idare eder bi sonuç alıorum. Çamaşır makinesinden de tüylü çıkıyor. Makinede yıkadığımda tüylerin yapışmasını önleyecek çıkaracak bir yöntem var mı? Mesela soğuk suyla mı yıkansa?
Ev işlerinden pek anlamam daha yeni eve çıktım da

peline Soğuk su kıyafetlerinizi temizlemez ama :D
    Ama çok sıcak su da kıyafete daha çok işletir tüyü evet.
    Siyahtan mı vazgeçseniz acabaaaa?

peline Kıyafetlerini kirli sepetine atmadan silkele. Aynı şekilde makineye atmadan sonrasında asmadan önce de silkele. Çamaşır kurutucu kullanma. Kedilerini yatak odana alma. Eve geldğinde hemen üstünü değiştir dışarıda giydiğin kıyafetlerle evde vakit geçirme. Yine tertemiz olmaz ama en aza indirmiş olursun tüyü

Canım kestir istersen tüylerini

slmyagc ama en sevdiğim renk ve zaten her şeyim siyah. Pek alışverş yapan birisi de değilim ki

makbus
            Çok teşekkür ederim!!! Bu işin miri misinizzzz :D Sizin eviniz ne kadar temizdir kim bilir

peline tüyleri kıyafetlerin üzerinden toplamak için özel taraklar oluyor onlardan almayı deneyebilirsin çok rahat

peline Anladım canım belki kıyafetlerin olduğu odaya sokmazsan yardımı olur. Bi de hergün süpürmen gerek evi

makbus hatılıyorum tek yapılması gerekenler bunlar bence de. başka bir şey aklım agelmedi

peline soğuk su ile yıkaman yardımcı olacaktır sana bence

sinem soğuk su nasıl kıyafetlerini temizleyecek bunu da açıklar mısın...

oznural ay tatlım önce soğuk su ile yıkasın sonra çamaşır makinesi :)))