Moonlight_ aynenn öyle vallahi bugün Dr gideceğiz sonuçlar için derken ben giderim sen cocugunla ilgilen ben hallederim kendi işimi dedim yok dedi gidecek felan yolda giderken de demesin bana biz birsey yapmadık onu oracıkta öldürmemek için zor tuttum kendimi sen ne dediğinin farkındamisin benim senin dışında yatıp kalktığım mi var mı dedim Dr geldik sen tut çocuğunu dedim ben gider öğrenirim sonucumu dedim yok dedi bende gelirim gelmeni istemiyorum dedim indi hadi gideceğiz diyor ısrarla arabadan inmedim gelmiyorum ben dedim arabada kaldım sinirden elim ayağım titriyor çok kızgınım neyse baktım mesaj geldi reçete oluşturuldu felan yazıyor geldi niye kendi kafana göre hareket ediyorsun sen dedim iyi ki gitmişim demir eksikliği b12 eksikligi varmış bayilabilirmissin bu ilaçları alacam kullanacaksın diyor bu benim sorunum senin değil dedim iste ben senin için yapmıyorum cocuk için yapıyorum diyor bende dedim cocuk için yapılacak arasında benim rahatsizligimla ilgilenmen gerek yok sen çocuğuyla ilgileneceksin ihtiyaçlarını alacaksın parklara götüreceksin senin onun için en çok yapacağın şey bu dedim