Eşim çok iyi bir insan iyi bir baba iyi bir eş bir dediğimi iki etmez resmen çocuğu ve benim için yaşıyor görseniz çokta yakışıklı ne bilim herkesin sahip olmak isteyeceği bir eş amma velakin cinsell yönden begenemiyorum başka insanları hayal eder oldum kendimi çok kötü hissediyorum. Eşim önceleri 3-5 ay yurtdışında çalışır gelirdi aktif cinsel hayatımız yoktu bir aydır temelli geldi iki güne bir ilişki yaşıyoruz her ilişki sonrası ondan nefret ediyorum güzel güzel sevisiyoruz ama iş oraya geliyor 5 dakikada olup bitiyor ikinciyi yapmak istiyorum ama sertlesmiyor ugrassam dahi olmuyor bazen oluyor oda beş dakika sürüyor bu sefer olacak diye başlıyorum ama hep hüsran oluyor bıktım artık onu kırmamak için bişey de demiyorum ama tükendim birkere mutlu olamadım birkere orgazm olamadım. Kendi işi bitince benim için uğraşmıyor gelip öpüyor falan ama boşalmaya çalışmıyor konuşamıyorum da yemin ederim artık o kadar aklım bulandi ki baskasiyla birlikte olmayı falan istiyorum. Napicam akıl verin yadirgamayin ben istekli biriyim ona özel hazirlaniyorum giyiniyorum ama hiçbir zevk alamıyorum :'(