ikiprensesannes Zamansiz_ 4sene oldu anneme sarılmayali ona sarılınca sanırım durmasını isteyecem 🥺 Bide tabiki iki kızımı kucağıma aldığım anlardi❤️♥️ Bide eşime sarılınca zaman Dursun istiyorum 🤭 karışık oldu sanırım kusura bakmayın 😁
Zamansiz_ ikiprensesannes yaa uzakmisiniz 🥹 annelik mukemmel🌷 cok cok mutlu olunnn💃🏻💃🏻❤️ hicte karisik olmadi sizden gelenleri okudukca zaman dursun dedigim anlar artiyorrrr 🌷🌷
Cappuccino Zamansiz_ postuna boyle duygusal bisey yazmak istemezdimde ilk aklima bu geldi kusura bakma 😒
Zamansiz_ Cappuccino olurmu öyle deme ❤️ hayat bu geciyor bi sekil kiz ben zaten duygusalim bi kac arkadas en son bikmisti burda benden modumuzu düşürüyorsun diye bende oyleyimm ❤️❤️ 😂
HurremSultan Zamansiz_ ilki kızımı 22 saatlik doğum serüveninden sonra kucağıma alıp emzirdigim andı 🥺 ölsem unutmam Allah’ım minicik tefecik bir bebik❤️ İkincisi de sezeryan ameliyettan uyanıp oğlumu arayan gözlerim ve oğlumun beni hissedince duyulan çığlıkları 🥺🥺🥺
Zamansiz_ HurremSultan yaaa ilk emzirme dunyanin en guzel hissi olsa gerek❤️ ikinci cocukta ilkini arkada birakma 🥲 yasadik en dibine kadar kusku endise bi anda sey dusundum ya oglumu bi daha goremesem diye ay cok tuhaf dusunceler geliyor insanin aklina 🥲
HurremSultan Zamansiz_ gerçekten neler neler. Birde benim iki doğumumda anlık oldu sezeryan olan da bir anda acil doğuma alındım sancılar başlamış 4 buçuk cm açılma ile 🥺 Bi anda kızımdan ayrılmak kapıda sarılıp aglayisimi hiç unutmuyorum🥺🥺🥺
Zamansiz_ HurremSultan yaa neden oyle olduki 4 cm acilmis zaten🥲 hem normal dogumun baslangicini cekmissin sonrasi sezeryan🥲🫠
HurremSultan Zamansiz_ oğlum biraz daha beklese çıkar çıkmaz okula verecektik çünkü 😂😂 omuzları çok genişti normal doğum hem benim hemde onun için riskli idi mecburen sezeryan oldum🤐🤐🏩
xyzem Ay ağlamak istiyorum şuan da aklıma geldi bebeğimi gördüğüm bakıştığımız ilk an sanki yıllardır onu tanıyor gibiydim o kadar güzel ki gidip uyandırmak istedim başımı yakacam gece gece 😂😂
Zamansiz_ xyzem kiz durrr ne zorluklarla yatirdin kim bilir 😂😂🥹 sabah op koklaa oh mis miss 💃🏻 ne kadar yerinde bi laf olmus sanki yillardir onu taniyor gibiydim lafi 🌺🌷🥰
xyzem Zamansiz_ canım çekti ya koklayım bari 😂😂 bu arada tanıyordım lafı şunun için tıpkı babam babamı doğurmuşum gibiydi ben bu yüzü nerden tanıyorum dedim hahaha