Kekillikamisci Oğlumu çok zor doğum yaptım . 20 saat falan sancı çektim . Ölecem sandım o sancida gerçekten . Ama onu ilk kokladgim an bütün sancıları unuttum zaman dursun dedim . Çünkü en büyük hayalim anne olmaktı .. çok şükür şimdi bide kızım var .. ❤️
Zamansiz_ Kekillikamisci yaa tarifsiz birsey o kadar canin yandi kucagina alinca agladin mutluluktan demisti esim🥰 aynende öyle. ne guzel guzell saglikla buyusunler insallahh😍😍🥰🌺
Tonight_00 Zamansiz_ büyük kızımın yeni doğduğu halleri küçük kızımı da hiç göremeden kuveze koydular hastaneden çıkmadan görmüştüm uzaktan çok zoruma gitmişti 2.gun emzirmeye gittiğimde ilk kucağıma alıp emzirdigim anda zaman dursaydi doya doya yaşamak isterdim çabuk buyuyorlar 🥹🥹
Queen_ Zamansiz_ aminnn canım benim Allah evlatlarımızın yolunu hep hayırlara çıkarsın doğru insanlar çıkarsın hep karşılarına kötülükten uzak olurlar umarım 🙏🤲🌹
busbutun Zamansiz_ bunu okuyunca ilk hiç bir şey gelmedi aklıma zor bir zamandan geçiyorum o yüzden ama örneğinize bakınca aklıma benim için ilki eşimle gittimiz balayı tadı damağımızda kaldı çok güzeldi. İkincisi de evladımın kokusunu aldığım an gerçekten başka bir şey yok şu an için
Zamansiz_ busbutun rabbim zorunuzu kolaylaştırsın 🥀🧚🏻♀️ ne guzel iste varmisss💃🏻 hayirli evlat olsun sizee🌺🌺
busbutun Zamansiz_ aminnn canım inşallah hepsi bizim için hayırlı olsun inşallah 🤲🏻 Evet varmış sizinle fark ettim. ☺️