HurremSultan bukii27 kanka.uzuldumm valla beşyüz liralık et alıp evde kavurup yesek daha mutlu olurdum 😂😂😂😂
bukii27 HurremSultan yav başlıycam kafanın içine ha sussss ne güzel dışarda vakit geçirip yemişsiniz güzel anı olmuş işde başlatma evine sonrasında bulaşık çay bilmem ne boşver uğraşmadan misss gibi gün akşam geçirmişsin 🥳🥳🤷🏻♀️😂🙄
HurremSultan bukii27 kanka ben çok vlog izliyorum tamam mı. Ikea yemekleri varya öyle canım çekiyordu ki dedim nolur onu yemeye gidelim bu sefer kafaya koydum yiycem. Ayyy İskandinav köfte varya igrencti ya birde 12 li almisim dört tane zar zor yedim gerisininkocama verdim birde midem bulandı başka yemek de alamadım baya üzüldüm 😂😂 hayallerim yıkıldı ama eşim sınırsız içecek olayına bayıldı 😂😂😂
bukii27 HurremSultan hahaha ya deneyim tecrübe olmuş aşko yapacak bişey yok bende seviyorum sınırsız içeçek olayını 😂😂😂😂🥳🥳ama bundan sonra anam babam usulü bildiğin yerlere git tadını çıkararak ye
zeytep bukii27 ayy çok teşekkür ederim, valla onca işim arasında, işlerimi yapmam gerekirken bir de atrfata deli dana gibi koşturup başka şeylere yönelmem yok mu😅😅 söyle valla, arada değişiklik iyidir, şimdiden afiyet olsun sana da☺️🌹