cicibebeee dilara21 biz alıyoruz çekinmendeki sebep ne sonuç olarak ilişkiye de girilirken çıplak olunuyor. Eşin sonuç olarak…
kanalize dilara21 aa bebek varsa gece uykusuna yatırınca arada kaçamak yapıyoruz ama eskisi gibi sık değil 😏
meleksen1 kanalize duş almaktan çok saçımı kurutmak beni aşırı yoruyor ve gözümde büyüyor hiç sevmiyorum saç kurutmayı 🥲ıslakta yatamıyorum başım ağrıyor hemen 🙄
Salladunyayiuykusugelsin dilara21 biz çocuktan önce nerdeyse hep beraber yapardık ama şuan çocuk uyanır ağlar diye giremiyoruz cekinecek bişey yok aksine çok eğlenceli
1canbebisim dilara21 biz alıyoruz kayınvalidem de kayınbabamla girer duşa bana da o dedi gir kocanla duşa diye utanacak bir şey yok
xyzem 1canbebisim 😂😂😂 ya bu benim niye çok komiğime gitti sen onların birlikte girdiğini nerden biliyorsun aynı evde mısınız
enerciiiii dilara21 bebeden önce yapardık çok güzeldi şimdi fırsat bulamıyoruz birinin yanında kalması gerekiyor
eflalle dilara21 lazere gittiğim için öyle bi sıkıntım yok da. Normal duş alıp çıktığımızda oluyor, bence çok eğlenceli 😅