kanalize Kızlarım Apple watch kullananlar acil üzerime bilgi atın hiçbir bilgim yok hemen sipariş vermek istiyorum hangisini önerirsiniz, bir de kordon hangi renk olmalı krem veya pudra düşünüyorum ama kararsızım her kıyafete uyar mı?
Moonlight_ kanalize kordon Bunu kondom diye devam okuyup ne alaka kiyafetle diye düsünen ben🤣 Bi fikrim yok canim üstte kalsin 😅
belladonna kanalize Ben Apple Watch series 8 45mm yıldız ışığı olanını kullanıyorum. Her kombine uyuyor.
sadbarbie kanalize bende Apple Watch se serisi var ben çok memnunum konuşma özelliği mesaj atma özelliği hep var
Usnac95 kanalize Bunun esprisini ben mi anlamıyorum. Mesela dışardayım telefon cebimde, saat kolumda. Biri arıyor, neden cebimdeki telefondan değilde saatten konuşayım. Hani ne mana anlamıyorum😂
simonedebeauvoir Moonlight_ dervişin fikri neyse zikri O’dur ahahahahha kpndom sanmış geçen hızlı geçti anlaşılan
erman Apple watch 9 kullanıyorum ben cok memnunum. Kordon olarakta bence krem sipariş et herseye uyar. Zaten baska kordonlarda takabiliyosun.
Moonlight_ simonedebeauvoir ahahahahaa ay allahim bu ara ben herseyi yanlis okuyorum gözlerde bisey var sanirim🤣🤣🤣🤣
kanalize sadbarbie kafam karıştı aslında banada SE yeterli gibi geldi yorumlarında her özelliğe sahip değil yazmışlar 9 a bakıyorum 41-45 arasında kaldım 😵💫
belladonna kanalize Bence kaba durmuyor, ben beğeniyorum. İlk başta biraz garipsemiştim ama alıştım artık. Kuzenim de kaba durur diye düşünüyordum ama güzel durmuş demişti.
belladonna kanalize Kordonunu da zaten değiştiriyorsun, renk renk, aksesuar falan alıp kullanabilirsin
belladonna kanalize Kordonunu da zaten değiştiriyorsun, renk renk, aksesuar falan alıp kullanabilirsin
sadbarbie kanalize bütçeni bilmem ama ne gerek var ben yazın aldım 7,500 tl ye çokta iyi özellik ne olacakmış ki kan şekerini ölçen mi 😂😂
mca kanalize eşim aplee in de akıllı saatini kullanıyor çok memnun baya hoşuma gidiyor her özellik var aslında konuşma falan çoğu akıllı saate var zaten o özellik se serisi güzel gümüş olanı Krem rengiyle vs güzel olur ki kordon değişiyor zaten isteğe göre😊
belladonna kanalize Evet, çeşitleri çok, güzel ve ayrı bir hava katıyor. Spor giyindiğimde aksesuar ile kullanıyorum. Hem Saat, hem bileklik gibi oluyor.