Rouge HurremSultan bu sefer kendi patlıcanımı sarıyım yani😂 ööğğkkkkk gözümün önünden hayali gitmiyor aşırı bir soguma yaşıyorum suan bir toftirik koca eksikti
Rouge HurremSultan hürrem beni fabrika ayarlarıma geri döndür ya 😂😂hazırlanıyordum etiketlnince giriyim dedim 🥹kocamın totosu gitmiyoooo gozumun onundeennnn öğğkk adam içerde beni bekliyor Hürrem donduummm bornozla nasıl gidicem son libido bükücüü😂
MedavikPastam Kekillikamisci kaç gündür reglim bi ates basdı beni reglimin bitmesini bekliom. Şuan her türlü kocam bana seksi geliyor bunu giysedr olur fjfjfjkdkd
Kekillikamisci MedavikPastam benm çocuklarda uykuya yemin etti heralde bizi yatırmadan uyumuyolar civdivicaaammm 🤦🤦🤦🤪🤪
MedavikPastam Kekillikamisci dkfkdkdk benimkide ben regl olduğum günler saatlerce uyur kesintisiz. Ama başka zaman kuş uçurmaz hep uyanık
HurremSultan Rouge askimmm ona bu resmi göster. Onunda libidosu insin😂😂 bu iş başka türlü cozulmez. Benimde asiir söndü şuanda 😂😂 olsa kalkmazdi öyle düşün 😂😂😂🙈
jomolokko HurremSultan HÜRREEEEM AJSGAJDHSKD BEN BURAYA DAHA ONCE GELMISIM ULAN UNUTTUM SJSHSJD CUCUNUNANASI BEN AHAGAJSHAJ BU NEEEEEE
HurremSultan jomolokko kankaaa sen nerden geldin🤣🤣 bak sen hazır kostüm giymisken kocana da bunu al nolur🤣🤣👀