Askkadini HurremSultan hurrem nerden buluyorsun bunları yaa ben bunu kocamın üstünde gorsem sogurum net bide bu fotkileri ona atsam ida beni hoop camdan atar 😅
selen_ HurremSultan önden hadi yine bir gideri var 🙈hep onlar mı yırtacak bizim vücut çoraplarıni 😂 Ama arka kadınlarla ilgilenen erkekler için olduğunu sanmıyorum
TombulHatun HurremSultan aşkm bunlar kocalar karılarına giysin diye değil gay arkadaşlarımız için önü kamufle edip totoyu açmanın başka bir mantığı olamaz 😂😂😂
HurremSultan TombulHatun kanka anladım zaten 😂😂 ama yinede çok korkunç xslbdjd ayyy düşünsene ya yatağa bununla gekiir adam😂😂 bugün sıra sende diyor 🤪🤪🤪🥴🥴
HurremSultan melaykeeee yapmaaa bak @Rouge havesi kaçtı kızın😂😂😂 tam fik fik öncesi hele sakin öyle bir hataya düşmeyin 😂😂😂😂
papatyahanm HurremSultan kendim giyiyorum ama eşimden gelse gülme krizine girerim ve tüm isteğim gider 🤣 yani bunlar komik geliyor kocam bana çıplak kaslarıyla gelsin yeter🤤😅
HurremSultan papatyahanm işte hep karım yapıyor canım karım bı kerede ben ona yapayım dediğini düşünsene xksdjd
flankes HurremSultan gülmekten yarıldımmm 🤣bide görmez olaydım 🤭erkeklere hiç yakışmıyor bu neee günaha soktun bizi 🤭normalde çok sessiz bir okuyucuyum senin postlar acayip gerçekten Allah iyiliğini versin
Kekillikamisci @HurremSultan gece gifleri gören herkes kocasına koştu knka 😂😂 biranda herkes yokoldu dutluk oldu bura 🤪🤪🤪🤪🤗
HurremSultan Kekillikamisci kanka.valla kocam yoktu benim zilli oğlum gece boyu inletti bizi🥴🥴🥴 miy miy rüya mi gordu ne ettiii hiç uyumadim🥴🥴🥴🥴🥴
papatyahanm HurremSultan 🥲 ay yapmasın ne olurr ben hard insanıyım bu tarz şeyler çok naif değil mi 🙈🙈🙈🙈 o ne öyle kibar kibar 🤪🤣