BlackMambaa_ bukii27 Afiyet bal şeker olsun aşkım İşte gelde bu lezzetlerden kendini mahrum bırak bunlar varken nasıl göbek gitsin 🥲 Birşey gözüme çarptı eniştede neden iki telefon var 😂
BlackMambaa_ Askkadini Öyle konuşma canım ya veren rabbim bildiği vardır ki veriyor olsada 😄🫶 Oruç hiç tutmayan mee tam cehennemlik insanmm 😂
selen_ BlackMambaa_ aşkım bize 70 75 arası iyi aynı boydayiz bende doğumdan çıkınca 80dim çok zayifta uzun ince kuru kuru iyi olmuyor 😂
Askkadini BlackMambaa_ olsun kilodir verilir ben hic bisey yapmadan kilo verdim fazlasiyla hatta ama su ara alıyorum kilo anlamadim neden55 i bile gordum suan 59 60 gorcem diye cok korkuyorum 😱
BlackMambaa_ Askkadini Keşke bir sabah uyandığımızda cıtı pıtı olarak uyansak he ne güzel olurdu 😂 bukii27
BlackMambaa_ bukii27 Normalde dikkat eden biri değilim ama resmî atınca direk telefonlar gözüme çarptı ve aptamil 😂aşkım calpol 1 ay geçince atın diyorlar biliyormusun etkisini kaybediyormuşş
bukii27 BlackMambaa_ evet ya bunu 1 buçuk ay oldu belki de fazla sabah atayım en iyisi çocuğa da verdim geçen gece inşallah bişey olmaz
BlackMambaa_ bukii27 Bildiğim kadarı ile etkisini kaybediyormuş bende atıyorum 1 ay dolunca yenisini alıyorum
bukii27 BlackMambaa_ bizde öyle yapalım sagol yavru üstünde yanlış değilsem daha uzun bir süreden bahsediyordu ama sabah yenisi alalım en iyisi