Deletedmom_18 Zamansiz_ evet öyle gerçekten,mesela çok güzel giyinir evde de,dışarıda da.Aynanın karşısına geçip ne kadar güzel bir kadınım dermiş,kendim için giyiniyorum der hep 😄
Kekillikamisci şişşştt saffeeeett… Ne var gız emineeee… Heeççç… Saffeeeeettt… Emineeeee… Al sana cilve agdjdkd 😂😂😂😂🤪🤪
TombulHatun Deleted35 yada yemek yerken aaa masaya peçete getirmeyi unutmuşum şu ağzımı bi siler misin 😂😂😂
TombulHatun busbutun bana göre çok normal bunlar ya 😂 kendim duştayken eşimi çağırıyorum tarağımı getir havlumu getir filan diye sonra adamı kıyafetleriyle duşa çekiyorum filan 😂😂
jomolokko Yetoooooooyaaaaa ay limon süremem yapış yapış olurum ahsgajd o arada bebem uyansa cocuga napcam limonlu meme🤣🤣🤣🤣
enerciiiii busbutun kocam beni mutlu edince gayette cilveli birine dönüşüyorum bilerek yapmıyorum bunu kadın mutluysa eğer çevresindeki herkesi mutlu eder ama aramız bozuk oldumu benden daha hödugu olmuyor hakediyorsa yap etmiyorsa yapma
busbutun enerciiiii sonuna kadar hak ediyor eşim bir dediğimi ikiletmez çok şükür elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyor beni seviyor düşünüyor ilgileniyor bende zaten hak etmese bu soruyu sormam 😂