TombulHatun degmesine değer de vücudum kabul etmedi. Yoksa çok güzel ya
REGL DÖNEMİ 💊🥵🚨♦️
HurremSultan yok yok adam rahat edecek diye kendime o eziyeti edemem, niye bana sokuyorlar birşeyler eşime soksunlar 😂😂
TombulHatun kizzz ne bilim erkolara sokacak birşey bulamadım daha😂 Bulsam da yaptırmaz ölür pipisi için 😂elimiz çarpsa ağlıyor xhskxhbx
HurremSultan ahahahah sorma bi onların ki kıymetli, eşim diyorki benim şeyin her ay kanasa ben ağlarım 😂😂😂
TombulHatun benimkide öyle ya minicik sivilce çıksa geçene kadar ağlıyor 😂😂😂 Allah’ım koca koca cusselerinin altidaki civciv beni bitiriyor 😂😂
HurremSultan ahahah evet ya baksana sivilce çıkmış sıkalım mı diye geliyo de get deyip kovuyorum yalandan bi krem veriyorm bu iyi gelir söner diye halbuki nemlendirici 😂😂😂😂
TombulHatun bende boyelyim yeminle😂😂😂 anlamıyorum yani bazen kızıyorum bende çocuk çıktı bu kadar ağlamadım diye😂😂
HurremSultan düzen müzen yok bam bam bam 💥 mehter marşı gibi 2 ileri bir geri bazen hep ileri yok bu kadarı fazla bir de geri yapayım dediği oluyo.
Kasıklarda ağrı üstüne üst bacakta yanma gibi uyuşukluk gibi his olduğunda günü sakin geçirmeye çalışıyorum yemek ev işi aslaaaa. Zaten ağrıya zor tahammül ediyorum bir de başka şeyler..
ilaç kullanmıyorum. Doğadan regl çayı ile idare ediyorum. Ne kadar etkili bilmiyorum 🤷♀️ baş ağrılarımda bile çok çok şiddetli olup ağlatmaya ramak kala seviyesine gelmedikçe ağrı kesici almıyorum onu bile mümkünse hafif olanları. Şuanda bile baş ağrım başlayalı 3. Gün ilk gün ağrıyla uyanınca ağrı kesici alıp uyudum ertesi gün akşam yine başladı.
Always marka kullanıyorum. Benim için inceliği ve konforu önemli. Bebek bezi gibi kalın pedlerden nefret ediyorum.
Günlük pedi sadece ilk gün lekelenme şeklindeyse ve yine son günler lekelenme şeklindeyse kullanıyorum.
TombulHatun 😂😂😂😂😂 💯
HurremSultan ahahaha yemine derim nazları bitmiyo hiç 😃😃
TombulHatun bı kadın adet olmayı ister mi bir an önce doğurup vücudumdaki bütün pis kanı atmam lazım acileeeen neyse ki 36 hafta yarın bitiyor 37 ye giriyoz doğum olsun diye egzersizlere başlıcam 😂😂😂 kemiklerim birbirine giriyo resmen yaaa🤧
Ask_hosmus ah çok az kalmış hayırlısıyla sağ salim kavuş bebişine aşkım 🥹😘
HurremSultan valla doğumdan sonra 3 kere adet gördüm 1 ayda iki kere şimdi umarım ki birkaç güne başlar inşaAllah kısa sürede düzene oturur
Ama esktiden 28 fünden bir gelip 7 gün boyunca devam eder ilk 2 günü dehşet ağrılı geçerdi
Amelotex diye fitil kullanıyodum eskiden
Kotex kullanıyorum hem günlük ped hem de adet için hatta bazen tampon kullanıyorum yine kotexden
- Düzenlendi
Merhabalar bende migren ağrılarıyla oluyordum ama bütün bu anlattığınız şikayetler dahil hepsini geçircek kqpsayan bi tarif var bende çok araştırmalar yaptım yumurtalık rezervi bike düşük olanlara etkiliymiş bu arada tarifi veriyorum
1 çay kaşığı hayıt tohumu
1 tutam biberiye
1 tutam civan perçemi 5 dk kaynatılcak sıcak veya soğuk her gün 1 fincan içilcek hem ağrıları hem de çocuk sahibi olmak isteyenler kullanabilir ben çok faydasını gördüm benimde çocuk sahibi olmak isteyenler için benim amh çok düşüktü kesinlikle tüp bebek diyorlardı bunu sadece 20 gün kullandım ve hamile kalmıştım
akin35 askım etkıet yok kome yazdığın gorunmuyor ☺️
HurremSultan genel olarak yazmıştım daha yeniyim buralarda
TombulHatun amin inşallah kuzum 😘😘
HurremSultan adet düzenim iyi sayılır 2 3 gün gecikme yada erken olabiliyorum
7 gün sürüyor sakın oluyorum genellikle sinirlerim tavan yapmıyor 🤣🤣
Sezeryandan önce çok adet sancısı çekerdim ilk doğumdan sonra 5 yıl oldu hafif sancılarim oluyor
Molped ve sleppy kullanıyorum aklıma hangisi yatarsa
Günlük ped kullanmıyorum
Çok sancı olduğu zamanlarda ilk gün ağrım oldukça içiyordum
akin35 anladım canımsın🤍
Tonight_00 doğumdan sonra ağrınız nasıl azaldı ya ben iki tane doğurdum hala ağrım cok