enerciiiii fikriyat soylemeyecektim ama benden daha küçükleri de varmış o yüzden yazıyorum 17 ( aile baskısı)🙄
TombulHatun ESMERBOMBA_ 25de kendimi ancak hazır hisseden ben maşallah 15de çok erkenmiş ama hayırlısı tabi nasip
enerciiiii TombulHatun tek bildiğim şu aile baskısı olmayan hiç bir insan 15 yaşında evlenmez buna adım gibi eminim bende 17 yaşında bu sebepten dolayı evlendim ve öyle kucumsenecek sebepler de değil
TombulHatun enerciiiii katılıyorım 15 yaşında daha çocuktm ya sevgilim bile yoktu bırak evliliği, aile gerçekten çok önemli bu konuda
Etipetito enerciiiii Hayır canım herkes baskı yapıyor diye bişey yok .Bende 17 de evlendim ama hiç baskı yapmadı kimse ailem kararı bana bıraktı kendim istedim evlendim kocamla.aramda 10.yaş olmasına rağmen bana müdahale eden olmadı 🤗
enerciiiii TombulHatun benim 17 yaşına kadar da yoktu zaten ilk sevgili olduğum insanla evlendim iyi ki de evlenmisim
HurremSultan TombulHatun kesinlikle öyle. Ben evet eşimi kendim seçtim. Severek evlendim. Çok istedim. Ailem zorlamadi istemedi. Ama eğer ailede baskı ve zorbalık görmeseydim. Kesinlikle okurdum👀💯
TombulHatun enerciiiii çok şükür eşinde iyi biriymiş erken evlendiğine pişman olmamışsın ne güzel Rabbim daim etsin
Ask_hosmus simonedebeauvoir yok kız 2 sene oldum da bir bebe daha yapalım yolumuza bakalım dedik büyük konuştuk 4. Ye hamile kaldım 😂😂😂