belladonna kleopatranizzz Aşkım teşekkür ederim. Oyun postlu yöneticisi sensin @etoile bulsun hemen 😅
superisi_ kleopatranizzz Vay beee postumun yokluğunu demek ki hissediyorsun 🥹 canım bu beni mutlu etti ❤️
MedavikPastam kleopatranizzz Ya kaç gündür post açmak istiyorum da oğlum imkan vermiyor yorumlara cevap yazamam diye post açmıyorum
umayimo kleopatranizzz @Deletedmom_18 ben de çok beğeniyorum 👍🏻 Sabrını zorlasalar da kimseye kırıcı konuştuğunu hiç görmedim. Hakkımı @etoile den yana kullanmak istiyorum,kalpleri birbirine ısıtan Allah 😇🫂
Deletedmom_18 umayimo Teşekkür ederim Umay kelime israfı yapmıyorum diyelim 😂 sen de çok naziksin 🌸 @etoile hep değerli ♥️
etoile umayimo askimmmm yaaa umayim görün görün Deleted35 Medusa @belladonna @Deletedmom_18 @kleopatranizzz nasıl ilk beni etiketledi bundan sonra Umay a bir şey diyen olursa soğuk espirilerimle dondururum kendine gelemez 😂😂😂😂 Umay teşekkür ederim ben seni etiketlemedim kiskanmasinlar diye havada ki aşk kokusu kem gözleri çekmesin 😂😂😂😂