Sedaa Esmerkiz bu aralar biraz yoğunum ya, buraya girmeye vakit bulamıyorum. 😅 Bu postun altına yapılan 600 küsür yorumuda okumaya üşeniyorum. 😂 Zaten vaktim de yok 🥲
Susunbebekuyuyo kleopatranizzz tabi ki @Rouge her görüşünü sevdiğim 💕 ya birde aykırı kadınım var kadar zarif ve ince onu es geçemem @aykirikadin 🌸
Rouge Susunbebekuyuyo yaa canım cok teşekkür ederim 🥰bende senin görüşlerini begeniyorum ama artık aktif degilsin pek nedeen 🥲
Deletedmom_18 Teşekkür ederim canım,seninle arkadaşlığımız buradan öteye geçti çok şükür ♥️ Ben de seni etiketlemek istiyorum.Olgun ve pozitif yaklaşımın çok güzel,insana gerçekten huzur veren nadir insanlardansın🌸 @kleopatranizzz
selen_ Gittibimilyarlikmobilya ben senin görüşlerini seviyorum çok kişi var ama etiket bir kişi olunca yorumlara bakarak yazdım 🤷🏻😀😘
kleopatranizzz Gittibimilyarlikmobilya 1den fazla seçenek hakkı olsa,hep aynı kişiler olabilirdi ama seçenek 1 olunca herkes enini yazar 🤣✨️
MedavikPastam kleopatranizzz @Kekillikamisci ve @HurremSultan Yorumlarını çok seviyorum üçümüz de aynı kafadayız aynı ateşteyiz😍
selen_ @TombulHatun bildiğim kadarıyla çok eski değilim 😀 politik biri ılımlı tartıştığını görmedim kimseyle..Goygoy postubda da görebiliyorum.+18 de yada kaynana postunda da her ortama ayak uydurabiliyor
Kekillikamisci selen_ ya yeminle tek kişi şartı olmasa etiketliyeceklerimin arasında vardın canm selen
Gittibimilyarlikmobilya selen_ Çok teşekkür ederim benim aklıma işaret alan anneler geldi şu yıldız ateş falan var ya 😂 çünkü daha çok tanınıp biliniyorlar 🙂
selen_ Gittibimilyarlikmobilya e tabi ki birde biz her posta olmuyoruz şimdi parkta bebemi uyutuyorum o ara girdim çok aktif ve eski olanlar akılda kalıcı..Ama ben seni seviyorum kesin etiketlerdim 😍 @Kekillikamisci bende bende ilk 5imdesin 🫶🏻🫂
etoile Gittibimilyarlikmobilya bak yıldızım var ama kimse etiketlememis beni demek ki öyle değilmiş 😂
Gittibimilyarlikmobilya selen_ Bende çok fazla yorum yapmıyorum mesela eşle ilgili özel konular mesela veya yazacak durum olmuyor mesela bugun arkadaşlar vardı anca yazıyorum 😊
Deleted35 kleopatranizzz @Medusa yorumlarını seviyorum ama tek kişi haksızlık Eylül bella ve etocuma da haksızlık gibi hissettim 🤗😅
belladonna Deleted35 Ben senin güzel kalbini biliyorum jaleeeem ♥️ Buraya yazamasakta niyetlerimiz aynı ♥️ Malum tek kişi şartı koymuş @kleopatranizzz 😅
etoile Deleted35 ilk ben olmak isterdim seni siliyorum oysa ben sevdiklerimi tek tek yorum attım cakilmasin diye 😂