kleopatranizzz etoile Şuan senin beni öyle gördüğün için sevineyim mi?😜 @Deleted35 öyle demediği için üzüleyim mi? 😪 jhjhjhjgkg
etoile kleopatranizzz kanka işte ben sana kime nasil değer vermenn gerektiğini gösteriyorum 😂😂😂 ben sana kuru kuru sen diyip geçmem mesela sen bunu haketmiyirsun sen daha iyilerine layıksın çünkü sen kleopatranizzz kleopatrasinnnn koskocaaaa kleooiii 😂😂😂
kleopatranizzz etoile etocum varya az değilsin adamı öyle bir gaza getirirsin kiiii senn ama yemezzlerrr😅😅
etoile etoile @Deleted35 gördün mü saniyeler içinde seni nasıl kötü gösterdim 😂😂😂 o zaman meymisss böyle postlarda ilk beni etiketleyecekmissin yanimada kimseyi etiketlemeyeceksinn 😂😂😂😂
kleopatranizzz etoile ne yani bütün bunlar @Deleted35 seni en başa etiketlemediği için değil yani fjjfjfjf
melebek Deleted35 “Anneni mi seviyosun, babanı mı?” sorusunda “Allah” diyen melebek gibisin lan Jalem 😂
etoile kleopatranizzz şimdi beni ilk etiketleseydi ben bu hatasinj yüzüne vurmayacaktim şimdi bana yanlış yapınca bende yanlışını görmemezlikten gelemedim 😂😂😂😜😜😜
etoile Bu arada kimse etiketlememis ama bence @BlackMambaa_ herkese karşı çok iyi yorumlar yapıyor. Herkese karşı iyimser yapıcı ve pozitif bence bu postta etikelenmesi gerekiyordu 💐
Deletedmom_18 etoile @BlackMambaa_ nın da beni etiketlemesi gerekiyordu 😂😂 Koskoca postta sadece canım @kleopatranizzz etiketlemiş beni ♥️😂😂😂
kleopatranizzz etoile İnsan nezaketende olsa özelden yazar onu 🥲 kendimi kullanılmış gibi hissediyorum fjfjjfjf