BlackMambaa_ ay şimdi anlatıcaklarım komikte bilemedim. Hem aşırı zevk aldım hemde yeter lan dediğim bir ilişkiydi.
Öncelikle benim ilkim eşim değil. Bu konuda keşke güzel bir tecrübe gibi bir şey olsaydı lakin ben tecavüz mağduruyum. Eşim bunu biliyordu. Zamanla seviştik ettik. Tedavi sürecinde de bana aşşşııırı destek oldu 🌹🌹 neyse bizim 2.kez onun doğum gününü kutlayışımız birlikte. Normalde de hiç sevmez eşim kutlama filan ama ben çok seviyorum ya yapıcam illa bir şey. Bu sefer herşey ilk sevgili olduğumuz gün gibi olsun istedim. Neyse bu beni sabah almaya geldi. Herşey aynı o ilk sevgili olduğumuz gün. Sonra yapacaklarımız bitti. Dedim haydaaa, sonra dedıkı benimde sana süprizim var. Dedim ulen şerroo bugün senin doğum günün ne süprizi bana. Neyse bu bana yurtdışından istediğim bir kaç abur cubur getirmiş, bilgisayar da yanındaydı film izleriz yeriz dedi. İyi dedim tamam. Arabayı çektik bir kenara ama rahat değiliz. Sonra dedim kirala bir yerde rahat izleyelim bari ayaklarım uyuştu böyle nnndkkd gittik kiraladığımız yere ama baya abur cubur var, açtık filmi (film barbie yoksul terzi ve prenses 👸👑) izliyoruz bu herif rahat durmadı. Bu arada benim saat sıkıntım var ve araba olduğu için en fazla 5 saatim falan kalmış. Neyse biz mercimeği hazırlamaya başladık. Ama benim eşimin şöyle bir sıkıntısı var BOŞALAMIYOR. Yani boşalabilmesi için kendini çok kasması gerekiyor. Toplarından biri büyük biri küçük zaten dengesiz. Ama boşalamazsa da yürüyemiyor. Ve bende o dönem şu düşünce vardı, boşalamıyorsa zevk almadı. Başka ihtimali yok. Yürü ya kulum dedi herif nitroyu taktı yok, arkadaşlar arkadan verdim yine yok. Artık şey dedim “kukum uyuştu kukum eve gıtcem ben daha boşalsana hayatım” Yok. 3 saat. Allahın adını veriyorum 3 saatin sonunda artık cesede döndüm ve şey dedim tamam içime boşal eczaneden ertesi gün hapı alıcam ama yeterki boşal. Yalvarıyorum ama nasıl yalvarmak. Bunu dediğim an patladı herif. Dedim it oğlu it koş giyin hap alcaz gidiyoruz. Ben yapıcağını düşünmedim?! Neyse hemen girişte eczane vardı da şükür. Hemen içtim.
Ay birde evliyken bir keresinde Marmara foruma gittik otoparkında Allâh affetsin birde açık otopark girişte işi pişirdik girdik çıkışta işi pişirdik öyle çıktık. (Aile tuvaletisi) böyle şeyler güzel oluyor o heyecan çok zevkliydi.