meleksen1 melebek ben acıyacak diye korkuyordum kasınca daha da acıyormuş halbuki ama evet benim de öyle bir süre hiç zevk almadım 😂
Deletedmom_18 superisi_ Dip not: Açık yüreklilikle ve dürüstçe anlatıyor zaten kankam,çelişkili konuşmuyor 😝
meleksen1 melebek hahhaha yok artık öylede denmez ya tanımadığın insana 😂 benden önce evlenen arkadaşım vardı o korkutmuştu beni çok acıyor diye 😀
melebek meleksen1 Tanımadığın insana hem de 😂 benim de eşimin de ilk deneyimiydi, gülmeli, eğlenmeli geçmişti bizim 🥹 bebeymişiz 🥰
meleksen1 melebek kaç senelik evlisin ☺️ bizim 3 olacak ama düşününce gerçekten yaşlandığımı hissediyorum 🥲😂
nuryollanna BlackMambaa_ Herkes ilk gecesini yazmış fakat başlık en zevk aldığınız sex 😂 her neyse, eşimle hepsi zevkliydi. İlk ilişkimi düğünden 2 gün sonra yaşadım. İlk gece istemedim, sonra zaten sabah balayına gittik italyada açılışı yaptık sjsjsjsh
Askkadini kardelenn94 vala o beni perte cikardi benki atesli hatunum ateşimi sondurdu bende saldim ama demistim bikere yok olmaz fln dedi nerde oturuyonuz kiz yaniniza tasinalim
Usnac95 meleeekk aslında tam tersi çok zevke gelirim sevişirken , ayyy girsin hadi diyordum 😂 evlendik o gece iş değişti sanki duvar vardı. Zaten biz ilişkiye girdik, 2 ay kanamam olmadı. 2 ay sonrası oldu
Yasak_elmaa1223 BlackMambaa_ ayy bende şuan nişanlıyım biz ilişki yaşamadık da 14 Şubat sevgililer günü18 Şubat doğum günün ikisinin akşamında konser var bi otelde yani dj gibi gitmek için oda da tutmak gerekiyor ama neyse biz 1 günlük tuttuk tutmuş yani ondan sonra işlemleri yaptık odaya geçtik sigara falan içtik sonra biraz dinlenelim dedik olan oldu yapmadık ama yapmaktan beter olduk çok ayrtınya girmeyeceğim anlat diyen olursa anlatırım lfjskdjdn