İyi geceler aşklar yarın atacaktım bu postu ama bekleyemedim biri vardı keşke sesli şekilde konuşabilsek diyen ses kaydı atabileceğimiz bir uygulama buldum mom da buraya atayım dedim
https://vocaroo.com/ bağlantıyı kopyaladım umarım becerebilmişimdir
Ses deneme 1 2
enerciiiii ben bunu biliyordum😀
MedavikPastam ben yapamıyorum ama mikrofon erişimine izin ver diyor yapıyorum olmuyor
enerciiiii chromedan girmen lazım
enerciiiii oha çok iyi 😂😂😂
MedavikPastam oldu kız tenk yuu bebegim şimdi gecoldu post burda kalsın yarın size şarkı soylim 😅😅
bukii27 bundan sonra yazmak yok 😅😅
enerciiiii coook heycanliiii merakla bekliyorum 🙈 kidste gördüm bunu sarki yarismasi var galiba orda 😅
Moonlight_ evet bende şimdi gördüm peride halkı olarak eksik kalalım istemedim gelir mi senden de Bi kuple
enerciiiii ay gece gece güldürdün beniii🤣 bendeeeen? Ahahaha ay buralar yikilir kizzzz😂😂😂😂😂
enerciiiii kesinlıkle beklıyoruz demı kızlar . Mabel Matiz, den Antidepresan bu aralar 2 çocukla bunu dinliyorum 😂😂
enerciiiii eyvahlar olsun ne sesler gelecek merakla bekliyor olacağım 😂😅
etoile sana şarkı söyleyeyim mi 😜😂
Moonlight_ söyle de ona biz karar verelim
sekerlikiz şarkı mı beiyorsunuz ben onu öylesine soyledim
Deleted35 bekle ve gör 😆
enerciiiii ben bebeyle yazana kadar canım sıkılıyordu bazen o yüzden postlara yorum bile atmıyorum 😂😂
bukii27 ben bazen birdey anlatmak istiyorum ama uzun olur diye yazmaya üşeniyorum ses atcam sjsjsjsj
enerciiiii ayyy bende 😂😂😂
Öylesine denedim oldu mu acaba
melaykeeee ses yok
etoile şimdi attım bak
etoile şimdi var mı
melaykeeee galiba benim tlf bozuk ses gelmiyor 😂
Mükko olay ruh halimizi şarkılarla anlatalım 🤣
etoile yok aşkım senin telefon sağlam benden ses gelmiyor 😂
Hadi sizde atın bakalım olacak mı
melaykeeee ses yok ki askim başka bir ses cikarsaydin en azından
enerciiiii kidste de ses yarışması yapmışlar ama ıphonelardan dinlenmiyor kimse açamamış burda da açılmıyor galiba
enerciiiii bakalimm 🙈
🥰😘
Yok mu kendine güvenen bir Allahın kulu 😅
enerciiiii ses yok 😁
enerciiiii sesinde narin senin gibi🤍