Eşim de ben de çok istekliyizdir. 6+4 haftalık hamileyim doktor tam olarak kalp atışını duyduktan sonra ilişki olsun dedi. Biz perşembe günü çok hafif duyduk. Yeni oluşmuş dedi doktor yarın da gideceğim ama doktora sormaya çekiniyorum nasıl olmalı diye. Yani herhangi bir pozisyonda mı olması gerekiyor yoksa akışına her zamanki gibi mi olmalı? Orgazm olmak bebeği etkiler mi 🫣
Gebelikte cinsellik nasıl olmalı?
eeeyaniii sert yapmayın. Aşırı yavaş olsun. Haldur huldur dalmayin birbirinize. Hatta sekiz haftalık olana kadar sürtünme bile yapabilirsiniz 😂 o haftalar biraz riskli oluyor☺️ tutabilirseniz tutun dedim😘
HurremSultan sürtünme yoluyla yapıyoruz da olmuyor sanki 🥲 ay yok o zaman sert yapmayız yavaş olsun ama olsun yeter 🫶🏻
eeeyaniii ilişki yaşamak ebeveyne mutluluk verdiği için bebek de mutlu oluyor erken mi bilmiyorum ama utanacak bir şey yok doktorunuza sorun en doğru bilgiyi o verir
eeeyaniii evet yapabilirsiniz bir sıkıntı olursa doktor yapmayın der zaten ama siz yavaş yapın. Ellerin eşinin kasiklarinda olsun bir süre. Hızlandığı vakit tut onu ben öyle yapıyordum ☺️ yoksa kasıklarıma ağrı giriyordu benim
piyangobileti ya derse bunun dersine mi düştün şimdiden diye 😂
HurremSultan öyle yapacağım çok teşekkür ederim ☺️
eeeyaniii
Bu süreçte doktorunuzdan çekinmeyin, rahat olun. Hamilelik uzun bir süreç ve her süreç farklı oluyor. Bu süreçlerde doktorunuz da bilgilendirme yapar.
Bize doktorumuz bilgi vermişti ama siz de sorun. En sağlıklı cevabı verecek olan doktorunuz
belladonna teşekkürler yarın ilişkiye tam izin verirse o zaman sorarım kendisine nasıl olmalı diye 🙏🏻
eeeyaniii
En doğrusu..
Sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻
belladonna amin inşallah 🫶🏻🙏🏻
dldkdld şeyi çıkmış xgskhxjd
HurremSultan eşimde anlayışlıdır be şimdi bile bazen 1 ay kadar yapmadığımız oluyor 😅