Eşim de ben de çok istekliyizdir. 6+4 haftalık hamileyim doktor tam olarak kalp atışını duyduktan sonra ilişki olsun dedi. Biz perşembe günü çok hafif duyduk. Yeni oluşmuş dedi doktor yarın da gideceğim ama doktora sormaya çekiniyorum nasıl olmalı diye. Yani herhangi bir pozisyonda mı olması gerekiyor yoksa akışına her zamanki gibi mi olmalı? Orgazm olmak bebeği etkiler mi 🫣

eeeyaniii sert yapmayın. Aşırı yavaş olsun. Haldur huldur dalmayin birbirinize. Hatta sekiz haftalık olana kadar sürtünme bile yapabilirsiniz 😂 o haftalar biraz riskli oluyor☺️ tutabilirseniz tutun dedim😘

eeeyaniii evet yapabilirsiniz bir sıkıntı olursa doktor yapmayın der zaten ama siz yavaş yapın. Ellerin eşinin kasiklarinda olsun bir süre. Hızlandığı vakit tut onu ben öyle yapıyordum ☺️ yoksa kasıklarıma ağrı giriyordu benim

eeeyaniii
        Bu süreçte doktorunuzdan çekinmeyin, rahat olun. Hamilelik uzun bir süreç ve her süreç farklı oluyor. Bu süreçlerde doktorunuz da bilgilendirme yapar.
        Bize doktorumuz bilgi vermişti ama siz de sorun. En sağlıklı cevabı verecek olan doktorunuz

eeeyaniii benim ilk zamanlar düşük tehlikem vardı kanamam geliyordu son aylarda da erken doğum riskim vardı yasaktı zaten 🤷🏼‍♀️

dldkdld hii anlaadımm o zaman iyi yapmışsınız. Bizde umarım yasak koymaz ya ya da bir sıkıntı olmaz inşallah 🥹 sağlıkla gelsin minişim hayırlısıyla 🙏🏻

eeeyaniii doktorun daha iyi bilir canım bünyeye bebeğin durumuna göre değişiklik gösterir ama ilk haftalar dikkatli olmakta fayda var