Zamansiz_ allahım yarabbim bir de postları da onun gibi kaliteli ya yicem🥰bende kendime uygun fiyatlı yep yeni ürünler aldım cok makyaj ürünü almam ama uygun fiyatlılardı artık biraz makyaj ürünü alıyım dedim😂denemek için sabırsızlanıyorum bir kac da bakım ürünü deneyip post acarım belki yada zaman zaman öneririm bugün tatil günü ilan ettim sabah kalkıp direk esneme hareketleri yaptım daha enerjik uyanmanı saglıyormus bakımlarımı yaptım asırı yumusak salas seyler giyip çayımı aldım oturdum forumda takıldım yemek yaptım sevdigim seyleri yedim ve kitap okumak için yanıma sıcak çikokatamı alıp güzel bir yere gittim sular çiçekler falan sessiz havada güzeldi elimi çikolatamla ısıta ısıta kitap okudum cok sürmedi ne yazıkki ama olsun sonra araba sürdüm müzikle eşlik ede ede terapi gibi zaten ve eve geldim hic bisey yapmama günü ilan etmiştim ama yine çalıştım tabi dayanamadım birazdan küveti doldurur forumda takılırım maske yaparım yüzüme aynı zamanda güzel kokucak yumusacık olucak seyler atarım küvete mayısına kadar telefonda takılır sonra bakıma geceriz öyle yani yarın da sacımızı yaparız dysonla yeni aldıgımız ürünlerle mükemmel bir makyaj yapar cıkarız🥰