lidyaaa__ benim anneme kan veren kişi 0- olmalıydı. Kendi kan grubu bile olmuyordu. Çünkü direkt tüm vücuda kan değişimi yapıldı. Bir kez iki kez değil. O dönemde kan bulamadık ve babam kan satın almaktan kan bırakmadı ki tek hastada annem değil. Doktor bize sırf kan bulamadığımız için dedıkı isterseniz girin vedalaşın annenizle. Babam yıkılmış artık koşturmaktan bağırıyor nolur 0- kan lazım hani elimde son dükkanım kaldı onu vericem ister satsın ister kullansın ama yeterki kan versin. Bir adam çıkıyor ben veririm ama dükkani değil bir yetim doyurmanı istiyorum diyor adamın damarı patladı yinede verdi. Babam teşekkür etmek için bir şeyler yaptı kendince ama adamı bir daha bulamadık. Annemde bize sürekli olarak kan bağışı yapacaksınız şartı koştu. O adamın hakkını ödemek amaçlı. Sonra bir gün bu düşmanım dediğim kişi kaza yaptı ve benim kanım lazım oldu o an. Beni aradı arkadaşları, bende vermem dedim. Ama tesadüf mü mucize mi bilmiyorum, annem aradı dedim bu ne yüzsüzlük benden istiyorlar birde, annem gidip vereceksin dedi. Sebebide şu, bugün ben ona kan vermeyebilirim. Ama hayat çok adil olduğu için beni onun elinde bırakabilir. O zaman yapsa da iyilik yapmasa da sen kendine yakışanı yapacaksın dedi. O yüzden gidip verdim.