Kızlar şimdi özet geçicem ama çok sinirliyim ve üzgünüm şu an. Evliliğin başında doğum kontrol hapı ile korunuyordum ama aşırı duygusal hissediyordum kendimi ve 10 kilo almıştım bunu hapa bağladım ve bıraktım prezervatif kullanmaya başladık beceremedik galiba ki istenmeyen gebelik yaşadım doğum yaptım Bebeğim 7 aylıkken spiral takmaya gittiğimde bu lanet prezervatifle yeniden hamile kaldığımı öğrendim ama kanamam oldu düşük yaptım. Sonra spirali taktırdım nihayet 5 ay oldu . Son 1 aydır ilişkide eşim battığını söylüyordu yara yapıyor diyordu ama ben bir kaç kişide duymuştum sorun etmiyordum bugün doktora gittim nerdeyse spiral aşağı inmiş kaymış iyice rahim ağzın çok geniş sen spiral kullanamazsın dedi spirali çekti çıkardı Ula hayaaaat prezervatif beceremedik , spirali kaydırdık, hapı kullanamadık . İğne desen hormonları çok oynatıyormuş , deri altı implantlar olmuş kaç para … kızlar ben nasıl korunucam???? Kesin ve net koruma sağlayan birley olması lazım, spiral bu kadar kaydığı için hamile bile olabilirim dört gözle regl günümü bekliyorum simdi eğer hamileysem ben artık kafama sıkacam (opsiyonel) yeter daaaaa yeter