MedavikPastam Coksacma chekky ruj yazıyorum ama maybeline çıkıyor trendyolda Benim sana attığım maybeline değil ben trendyoldakini kendi rujumdan sanmışım. Sanırım tyde yok
Rouge Coksacma o cok cirkin ya bir işe yaramıyor bepanthol ve neutrogenaya bak emiliyorlar zaten öyle dudagın üstünde kalmıyor digerleri gibi
meleksen1 melebek aynen ya öpecem diye ruj da süremiyorum nerdeyse tamamen çıktı hayatımızdan makyaj bi far bi rimel tamam 😂
melebek meleksen1 Ruju sürüyorum, peçeteyle fazlasını alıp balm sürüyorum. Sonra dışarı çıkıyorum, balm bi süre sonra etkisini yitiriyor (malum, Ankara 😂) ruj da bulaşmıyor. Bak dene bunu, hem bakımlısın hem bebeği öpebiliyosun 😂
Coksacma Rouge işe yaradığından değilde işte… Yağ tadı olunca kusuyorum ama denerim bunların hepsini birini öğlen birini akşam birini sabah 🤣 hangisi işe yararsa artık. Dolgun dudağım var faydasını göremiyorum 🤣
melebek Afrodit Kuşum bizim makyözler bu 3’lüyü kullanıyor. Uzun süre yüzde kalınca kimisinde oksitlenme yapıyor ama bende olmadı. İzne çıkınca ben de edindim bu setten ama günlük hayatımda pek kullanmadım. İşteyken memnundum, yok gibi duruyor. Pudrayla sabitleyince de uzun süre bozulmuyor 🥰
Afrodit melebek üniversite zamanlarında kullanmıştım sonra loreal cildime uydu kullanıyordum ama rengi koyulaştı sanki
melebek meleksen1 Eşimle ortak kullandığımız renksiz Neutrogena lip balm ve ergenliğimden kalan zevkim, Nivea Peach Shine 😂 @Rouge Ardle’nin balm postu vardı, ondan da yararlanabilirsin beybim 😋
melebek Afrodit MAC mağazasına git, ücretsiz deneme yapıyorlar, öyle daha iyi seçersin rengini. Makyöz tanıdığın varsa onunla git, %35 indirim tanımlıyorlar onlara 🥰