Nietzsche Rouge Bebeğim gelirken bilekliğime şunu da ekler misin 😂 malum burda satışı yok ,çoktan çekildi uyuzlar. Bende sana karşılığında Nivea alırım 😂
belladonna Rouge irade adı altında canım 😅 Burada başka şeyleri bırakmak isteyen kadınlar da vardır 😅
Huysuzlilo Rouge özellikle yağlı cildimin neden soyulduğunu anlamıyorum ama yılan gibiyim bildiğin. Kabuk değiştiriyorum resmen. Böyle değişik cilt tipleri için cilt bakım rutini oluşturmak mesela güzel olabilir. Vaktiniz varsa tabi.
Huysuzlilo Rouge aslında düzenli kullandığım ürün yok , ama son doğumdan sonra kafayı yemiş gibi cildin geçen burnumu keselerken tırnağımı kırdım oda yüzümü çizdi ama hala soyulmaya devam ediyor düşün.
Rouge Huysuzlilo allah allah tuhaf cildiyeye gitseydin keske birde kese yapma yüzüne ya yazık yüzün cizilir
Huysuzlilo Rouge sadece burnuma yaptım kız, çok kötüydü, gittim mevsim geçişlerindendir dedi, dedim ama normalde yoktu, doğumdan sonra olur öyle dedi, tekrar başka bir doktora gidicem randevu bulabilirsem…