newmomm Wellgro mu molmini mi karar veremedim wellgro aldım ama çok yorumu yoktu indirime girmiş 310 küsüre aldım molmini de 400 dü zaten çok yok aralarında ama hangisi kullanışlı olur kullanan var mı bu markaları yorumlarınızı bekliyorum
MedavikPastam newmomm bende kanguru almak istiyorum ama erkek bebeklerde testis sıkma gibi bir durum yaparmı acaba
Deleted35 newmomm bende chicco almıştım kaliteli güzeldi ama çok küçüktü yani pek kullanamadık oğlumda sevmiyordu zaten durmuyordu takınca
selen_ Ben kuzeniminkini kullandım ergonomik baby plus çok iyidi 10aya kadar kullandım huggberry çok iyi diye duymuştum ergonomik çift taraflı dik baş tutma özellikleri var
selen_ newmomm 2oglumda da kullandım ergonomik olmalı bacak mesafesi önemli ve anneye bakmalı yüzü size dönük
newmomm Deleted35 ben sling kullanıyorum kolikti zaten onu sevdi uyuyor hem içinde ama artık çok belimi ağrıtmaya başladı 5 aylığız ondan dolayı kanguruya geçtim bende
Pinkoooo newmomm molmini canım bebeğim asla durmuyordu içinde 1 2 defa evde denedim alışması için ama ağlıyordu dışarda hiç kullanmadım bile
Goat newmomm bilgim yok canım ustte kalsın. Aslında bende arastiriyordum doktor erkek bebeklere tavsiye etmiyoruz ama yine kullanip kullanmamak sana kalmis dedi o yuzden emin olamadim arastiracagim yinede
BlackMambaa_ newmomm https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSf0OOphRiag4Oy9j8mSMLTWc08bSkSCB2uQg&usqp=CAU Ben bunu kullandım aşırı kolaylık ve aşırı rahat her yöne doğru takılıyor Ben gayet memnun kaldım e bebekten aldım bir sorun yaşamadım dikişleri vs olsun sağlam 2022 de 1.500 almıştım şimdi ne kadar fiyat bilmiyorum Şuan kızım büyüdüğü için bazanın altına koydum ama çok kullanışlı bu üründe
BlackMambaa_ newmomm Baya bir pahalanmış ama bana kalırsa internet üzerinden alma kendin gör bak emin ol öyle al
Heyyo Solomonbaby kanguru almıştım baya kullandık kızıma yıkayıp kaldırdım 2. bebeme de kullanırım herhalde