selen_ HurremSultan Rouge bizim manifesto yeteneğimiz çok iyi 😂 geçen ardle kızlara postlara resim atıp sildiriyorsunuz diyordu aynı gün seneler önceki postlarinı sildirmek isteyen üye hortladı 😂 geçen de troll hesaplar için perideyi çok uçuk sanıyorlar diye konuşuyorduk peride troll hesapların hayalindeki forma dônustu 😂😂
Rouge selen_ yyyaaapppmaaaa ölüyorum 😂😂😂😂😂😂o kadar haklısın ki masallah dedigimiz iki gün yasamıyor benim agzımdan ne cıksa zaten oluyor dmdn
HurremSultan selen_ valla ben bunları görüp hiç öyle düşünmemiştim olaylara bakış acina hayran kaldım kanka😂 peridenin dili olsa o @Rouge olurdu😂😂😂
selen_ Rouge bu yeteneğin olumsuz şeylerde olmuyorsa banada bol para,taş gibi bir vücut, pürüzsüz cilt,yiyip yiyip kilo almamak bol huzur gibi şeyleri dinleyebilirsin hatta direk kına kesin tutar 😂
Rouge selen_ hahahahaahah olumlu olumsuz hepsinde tutar dkdk hepsini diliyorum senin için kınıyorum seni😂
aykirikadin MedavikPastam Aşkım Hamilelik sürecini kazasız belasız atlyalım.sexin tadını çıkarırız😂😂😂