Simdi aklima takildi. Gecen sene subat ayinca esimle internetten gebelik testi siparis vermistik geldiginde de meraklandik denedim birincisinde silik cizgi aninda cikti test bozuk sanip yeniden yaotim ve gene ayni sekil olmustu. Esime bozuk galiba dedim ama ertesi gun kan verdim. Beta sonucu 2.9 cikmisti. O zaman nette baya gezinmistim bazi annelerin yukselmis ve hamile olduklarimi ogrenmisler 2gun sonra tekrar kan vermeye giderken regl oldum ama o kadar agriliydi ki anlatamam. Betanin 5ten buyuk olmasi gerektigini biliyorum ama o kadar cok post gordum ki yukseldigini soyleyen 🥹🥹 hic duydunuz mu acaba sizde kizlar ya

Zamansiz_ askim simdi kan verdim 2.9 cikti ama 2gun sonra regl oldum ben gecen sene yazmisim aklim 2023te kalmis orasi benim hatam dksjdksjfk 2022de oldu bu olay kimyasal gebelik miydi acaba o aklima cok takiliyor

jomolokko kimyasal yaşamış olabilirsin kimi adet günü olur ve adet sanar ben geçirdim ama benim adetten 7-10 sonra kanamam oldu kanama olduktan sonra beta baktırdım 15 çıkmıştı daha da hamile kalamadım iki yıl oldu !!! Dua edin bana 😞

jomolokko amin inşallah canım inşallah her aklına geldiğimde et kimin duası kabul olur belli olmaz 🤲🤲 ismim Büşra rabbim inşallah tez vakitte nasip eder bana sağlıklı hayırlı bebek 🤲🤲❤️

jomolokko kimyasal gebelik olabilir canım bebiş mi istiyorsun sen 🥰