Moonlight_ bulamadım trendyolda ama arkadaşım Farmasi satışı yapıyor ona soracağım 🌸💐

selen_ tamam canim bi sor bakalim ben kullandim taytla sporla cok iyi gelmisti bana😍

selen_
    Yok canım o kadar zayıf değilim 😜😜
    Benimde kilom var ama boyum kurtarıyor

Rouge zayıflatan seks pozisyonları 😂 seksle zayıfla 😂😂 yok yok vazgectim öneriler geldi..☺️ önerin varsa yapabilirsin 😂postum fantezi dolmasın şimdi 😂

selen_ aşkım ben bunlara güvenmiyorum ya yani etki edeceğini sanmıyorum ama etkisini gören varsa yardımcımı olurlar umarım sana 🫂

bukii27 @Deleted35 attığınin yorumları çok iyi şimdi dışarı çıkacağım hem yürüyüş yaparken kozmetik mağazalarına bakarım sağol canım 😘 bebişin nasıl oldu 🥺

selen_ ohhhh benim yerime de yürü ben kahve içeyim 😂😂🥹 iyi aşkım çok şükür 🫂🥰

bukii27 ah buket keşke beraber gezebilseydik🥰🫂 annelik online bebe emziriyorum inşallah daha da iyi olucak kuzum 😘

selen_ keşke ya sende dahil burda 1 kaç kişiyle yakında oturmak isterdim 👀🤷🏻‍♀️ Amin kuzum inşallah

selen_ valla telaş sardı ya ne güzel söyledin ben başlıyacam bu sefer kesin çünkü elbiselerimin çoğu hep daralmış 😂

Rouge bir dahakine başlıklarımi afilli atacağım ne umdum ne buldum davasına 😃😂😂