simonedebeauvoir Pembepanterr kuzum aklıma geldi şimdi eşinin alt taraf tutmuyor ya e bu tuvalet işlerini kim yapıyor altını sen mi alıyorsun Ondan mı utandı da iyice çekti ki
Pembepanterr simonedebeauvoir e bu tuvalet işlerini kim yapıyor altını sen mi alıyorsun Evet canım Ya bir kere deneyelim dedik olmadı yani sertleşme vs olmadı onunda canı sıkıldı üzüldü tabi benim de gururu incindi galiba 🥺
simonedebeauvoir Pembepanterr ya kuzu hissiyat yoksa zaten sertleşme nasıl olacak acaba ameliyat mı olsa ki
Pembepanterr simonedebeauvoir zaten beline platin vs takıldı bende bilmiyorum çok kötüyüm bende İnan ki
Kekillikamisci Yukardada yazdım seni rahatlack olan titreşimli masaj aleti değil güzelim sen dildo alacaksın yapay penis . Anca o şekilde tatmin olursun 💐🌺
papatyahanm Bence sen tam olarak nerenden nasıl zevk aldığını bilmiyorsun vücudunu tanımıyorsun 😞 önce bu kısmı bi halletmelisin
Pembepanterr papatyahanm Bence sen tam olarak nerenden nasıl zevk aldığını bilmiyorsun vücudunu tanımıyorsun Çok doğru haklısın valla kuzum 🥲
Yusra Pembepanterr bir elinle parmaklayip diğer elinle oyna gözün kapalı hayal kur alamiyorsan öyle dene birde
successfulwoman Kiz sen postuna Hürrem sultani neden etiketledin.onami yürüyorsun. Eskide özelde birbirlerine yürüyenler varmiş
Pembepanterr successfulwoman ben bu yazdığınızı yeni gördüm. Tabi ki öyle birşey yok olamaz da Hürrem’in yorumları hoşuma gidiyor ve mantıklı geliyor daha önce onunla konuştuk bana fikir sunmuştu onun için bu birbirine yürümek nee yaa hangi devirde yaşıyoruz..
Pembepanterr HurremSultan yok valla hiç bir şey yapmıyorum yapsam nolacak sanki amann hiç bir şeye gücüm yok inan ki