Kızlar bugün doktora gittim yemek bozuklu için sürekli kilo alıp veriyorm ve diyeti bırakınca yemeg saldiriyorm iştah kapatıcı bir ilacmis bana sosyales dışarı çık evde kalma dedi bu ilacı yazid depresyan bir ilacmis ama bağımlılık yapar mı bilmiyorm içen var mı daha önce hiç deprasan ilaç icmedm çevremde içme diyen iç diyen var bağımlılıktan korkuyorm
FULSAC 20 mg kapsül kulanan var mi
- Düzenlendi
okuyanann3 Antidepresan ilaçları o kadar masum ilaçlar değil malesef, gittiğin doktor senin bir sorunun yoksa sırf zayıflamak ve iştah kapatmak için bir kişiye antidepresan veremez. Vermiş bence doktorunu değiştir. Fulsac benim eski bir tanıdığım kullanırdı ve onun sorunu olduğu için verilmişti. Öyle berbat bir ilaç ki sana anlatamam, ilaç içtiği süre boyunca seni devamlı kusturuyor haliyle bir şey yiyemiyorsun, mide bulantısından iştahın kapanıyor, ve en önemliside seni bitkin bir hale sokup devamlı yatma isteği oluşuyor. Çorba-su dahi içemiyordu hemen kusuyordu. İlaç içtigi günler boyu ağzına sadece günde bir defa zar zor iki üç lokma atıp onuda çıkarıyordu. Yani böyle bu tür ilaçlar tamam iştah kesiyor ama ya diğer yan etkileri ne olacak, karaciğere en çok zarar veren ilaç grubu antidepresanlar. Benim en yakınım bire bir içinde olduğum insan kullanıyordu ve neler yaşadığını ben gördüm. Lütfen kullanmadan önce iyice araştır düşün, iştah kapatmak için farklı yollarda var bu ilaca gerek yok. Ha bu arada baskasina fayda eder onu bilemem ben gordugumu anlattim