bukii27 Allah yardımcın olsun😔
Sakın fevri hareket etme kararı sen vereceksin biz seni etkileyemeyiz aklı başında bi insansın
Sakın evi terketme bebeğinsiz o insana bir dakika bile bırakma derim ayrılma gibi bi durumun falan olursada bebeğinle ilgili endişe etme daha çok küçük yüz kızartıcı bişey yapmadın evide terketme bebeksiz gidersen al bebeğini çık engel olmaya kalkışırsa uzaklaştırma kararı al ev düzenide yerindeyse asla kimse dokunamaz size korkma güçlü dur korktuğunu asla belli etme erkeklerin böyle aşağılık bir huyları var korkarsan ezer
Rabbim yardımcın olsun inşallah
Kısa bir süre önce bizde yaşadık bu süreci sayılır bebeğin biri bende biri onda kalacakmış kv delisi böyle diyor bende ne birinden nede ötekinden vazgeçerim ikiside benle gelcek dedim
Hemen oğlumda devlete başvurur yok öyle dünya gibisinden bişey söyledi bende imkanlarımın gayet yerinde olduğunu alamayacaklarını kesin ve net bir şekilde söyledim
Ondan sonra umutları kesildi zaten eşim sinirle seni süründürcem falan dedi bende aynı şeyleri ona yönelttim yaptıklarını saydırdım ben haklıydım daha değinmediğim bir sürü konu bile vardı
Çocuklarım için herşeyi kullanırım elin adamı için yeri geliyor böyle ayak altında eziliyoruz ancak ve ancak kendimiz kendimize destek verebiliriz sende yenilme ezilme hiçbişekilde istediğini yapma
Elbisesini yıkayıp ütülemesek kirli sepetinden giyinecek adamlar bunlar ben her zaman söylerim Allah bir dil vermiş gerisi yok