Kızlar herkese iyi akşamlar 🌹 benim bacaklarımda batık sorunu var çok fazla hemde lazere gidecektim yakınımda iyi bi lazer yapan yer yok malesef o yüzden epilasyon aletine devam ben bu batiklardan nasıl kurtulabilirim acaba ne yapmam gerek kabak lifi aldim yeni başka neler yapabilirim vücudum için ne kullanmalıyım siz neler yapıyorsunuz batık sorunu için ? 🤗

Queen_

Sürekli epilasyon kullandıgın için öyle. Benimde öyle çünkü. Arada venüs kullan batıkların çıksın.

Queen_ ben her şeyi denedim hatta ünideyken leke leke olmuştu çünkü sıkıyordum iz kalıyordu çilrk bacak da vardı çözümü lazerde buldum hamileyken tüylerin çıkışı hızlandı batıklar tekrar başlar gibi oldu o da doğumdan sonra normale döndü lekesi bile kalmadı isterseniz evde epilasyon deneyebilirsiniz

kanalize ya evde epilasyon için araştırma da yapıyorum da hangi lazer cihazı iyidir hangisini almalıyım bilemiyorum ya varmı bir önerin canım?

Queen_ at kılı fırçası ile hafta da 2-3 kez kuru fırçalama 🤌 sonucu güzel oluyor ama düzenli yapmak şart. 1 ay yaptım olmadı değil de hayatında olunca etkisini görüyorsun

belladonna bide ondan alayım bakalım yeterki geçsin düzenli yaparım çok kötü duruyor bacaklarım ya teşekkürler tavsiyen için alıp deneyeceğim 🥰

Queen_
              Haftada max 3 kez mutlaka yap. Kan dolaşımını da hızlandırıyor bacaklar parlıyor sanki. Ben düzenli yapıyorum çok seviyorum 😀

Queen_ haftada 2 kez duştan sonra kabak lifle kese, peşi sıra pelling yap o bölgelere ardından sadece su dök vücuduna ve çık. Henüz vücudun tam kurumamisken mutlaka nemlendirici sür. Bir de @belladonna nin dediği gibi bu rutine at kılı fırçası ekledin mi sorunun sonsuza kadar çözülür 🧡

Queen_ bende Philips lumea Bri/921 modeli var ama iki ay kullanıp hamile kaldığım için bıraktım canımo yüzden kesin çözüm olur mu bilmiyorum henüz uzun deneme fırsatım olmadı, lazerliyim ama bitmeyen bölgelerime evde devam etmek için geçen sene almıştım, bebekten henüz fırsat bulamadım ama yakın zamanda bununla alakalı post açacağım çünkü kullanayım artık diyorum kollarım için, uzun zamandır kullananlar illaki çıkacaktır.

Ben varya veet tüy azaltıcı sprey mı dersin karınca yumurtası yağı mı dersin limon karbonat mı dersin kese vs neler denemedim özellikle bacaklarıma ağda yaptım azalmadı epilatörle aldım batık yaptı en son lazerle hallettim artık son çaremdi şimdi almıyorum saldım çünkü yok gibi oldu

Deleted_15
                    @Queen_ evet peeling de güzel sonuçlar veriyor. Ben kabak lif kullanmadım ama bir ara araştırmışmış ondan da memnuniyet baya yüksek

Queen_ açıkcası lazer siz o batıklar asla geçmeyecek, ben kabak lifi türlü peeling ler iğneyle tek tek çıkarma herşeyi yaptım ama olmuyor lazer oldum kaaaaaaymaaaak parlıyorum 🤣

belladonna canım ben bunu gratiste falan bulabilir miyim acaba kesinlikle deneyeceğimmmm 🥰🤗

Deleted_15 ama tabi bunları hep yapmam gerekecek değil mi canım rutin haline getirmeliyim yani 😌

Queen_ Bende aynı sorunu yaşıyorum malesef. Bı peeling kullanıyorum düzenli kullanımda aşırı etkisi oluyor haftada 3 kez fln, bak şuan 96 TL indirim de ben 180 e almıştım baya uzun süre kullanılıyor ☺️
                            https://ty.gl/37ctwmw0v7

kanalize zaten bu batık için kesin çözüm lazer diyorlar ya o postu açarsan görürsem mutlaka bakacağım herkes kullandığı markayı yazar ona göre degerlendirmeye alırım bende iyice araştırıp öyle almak istiyorum senin dediğine de bi bakacağım Braun ve lumea arasında gidip geliyorum bende bacağımı epilasyon aleti ile alıyorum ondan batık oldu ya bikini bölgesi agdayla o da kararma ve sarkma yapıyor maleseff o yüzden lazer aleti almak istiyorum işte en azından kendim hep yaparım diye