Deletedmom_18 superisi_ aramızdaki tek fark o hep güleryüzlü.Benden sadece 10 puan fazla. Önemli değil 😂
belladonna superisi_ Valla öyle. Bizde roller değişik 🙈 Çok belli etmesem de zor bir kişiliğim var evlilikte 🙈
Deleted35 superisi_ tamam hocam burdayım 😂 hoca camide desene kız 😜 kocam uyudu yoksa bende sorardım tripliyiz erken dağıldık bu akşam
superisi_ Deleted35 Hahha hic aklıma gelmedi 🤓 Yaa tamam yarın sor belki düzelmenize yardımcı olurum 🤪
Deleted35 superisi_ genelde hep haklıyım 😅 biz kadınlar çoğunlukla haklıyızdır aksini iddia eden etmesin 🤙
Deleted35 superisi_ bu gece feminist damarlarım kabarmış durumda tüm erkeklere uyuz oluyorum (bizim minnoş erkek bebişlerimizi tenzih ederek tabi:)
Deleted35 superisi_ hayır biz dün akşamdan tripliyiz tüm gün gönül almak için yaptı bişeyler ama yok hala kendisine çamaşır suyu içirmek istiyorum 🙈geçmedi geçsin bakacaz 😅
superisi_ Deleted35 Yoook artık 😁 erkekler fazla tribe gelmez bak , tüm gün uğrastıysa affet kanka 😁 seviyorsan git konuş bence’ demişler 😁