- Düzenlendi
Merhaba kızlar, eşimle 4 yıllık sevgili dönemimiz oldu ve 6 yıllıkta evliyiz. 3.5 yaşında da kızımız var. Eşimin ailesiyle oldum olası anlaşamıyoruz. Hayatınız da gördüğünüz bütün kötü niyetli insanları unutun, bunlar tabiri caizse şeytanın yer yüzünde vücut bulmuş hali.. Bana sevgililik döneminden şu ana kadar yaşattıklarını anlatsam, neden kitap yazmıyorsun dersiniz. İftiralar, dedikodular, tartışmalar vs. Eşim aslında aşırı iyidir, zaten onlara rağmen evlenmemin sebebi de eşimin iyi olması. Beni her zaman onlara karşı korudu kolladı ama bu son zamanlar ailesi bildiğiniz eşime yapıştı. En nefret ettiğim ablası, ablası dediğim de benden 3-4 yaş büyüktür.. Beni gelin olarak değil de rakip olarak görür. Diğer ablası deseniz içten pazarlıkçının önde gideni. Abisi bütün sülaleyi hava da karada yedi bitirdi maddi manevi bitirdi. Annesi babası köyde ama her şeyleri bizim evde. Geçenlerde eşim eve geldiğinde ilk beni öptü falan ama aradan 5 dk geçti bildiğiniz patladı. O adam gitti yerine bambaşka biri geldi. Kurduğum sofrayı bile dağıttı, neye uğradığımı şaşırdım. Sonra buraya gelmeden önce kimseyle konuştun mu dedim. Çünkü biliyorum ailesinden birileri fena doldurmuş çok belli. Evet dedi iki ablasıyla ve annesiyle konuşmuş. Onlar zerre iyi niyetli insanlar değiller, biliyorum kesin dolduracak bir şey buldular. O günün üzerinden günler geçti. Ben bir süre yemek bile yapmadım evde, çünkü kurduğum sofrayı dağıttı her şeyi geçtim nimete saygısı olacaktı. Ben o günden itibaren eşimin yanında bile yatmadım. Çok pişman oldu, bir dediğimi iki etmedi. Yemekleri yaptı, ev işlerine yardım etti. İlk bir kaç gün özellikte evde yokmuş gibi davrandım. Bir soru sorsa cevap vermedim. Sonrasında ufak tefek konuştuk ve şimdi daha iyiyiz ama benim içim bir türlü ısınmıyor. Burada uzun uzun anlatabilsem zamanında yaşadıklarımı yemin ederim oturup ağlarsınız. Ben o insanların yaptıklarını hazmedemiyorum. Evet küs değilim ama samimi de olmak istemiyorum. Onca yaşanana rağmen ben seni sevdiğim için yanında oldum ama sen hala ailenden boşanamadın ve benimle evli olduğunu ailenin ben ve kızımız olduğunu idrak edemedin diyorum anlamıyor. Bugün yine yakınlaşmaya çalıştı, ben geri adım attım ama bu elimde değil içim istemiyor. Uyurken yanıma gelmezsen ölümü gör dedi ama yemin ederim o odaya ayağım bile gitmiyor. Ben ne yapacağım böyle, içim nasıl ısınacak bilmiyorum. Bir gün dinlemek isterseniz size yaşadıklarımı uzun uzun anlatırım ama şu an için ne yapacağım hakkında asla fikrim yok..