Merhaba kızlar, eşimle 4 yıllık sevgili dönemimiz oldu ve 6 yıllıkta evliyiz. 3.5 yaşında da kızımız var. Eşimin ailesiyle oldum olası anlaşamıyoruz. Hayatınız da gördüğünüz bütün kötü niyetli insanları unutun, bunlar tabiri caizse şeytanın yer yüzünde vücut bulmuş hali.. Bana sevgililik döneminden şu ana kadar yaşattıklarını anlatsam, neden kitap yazmıyorsun dersiniz. İftiralar, dedikodular, tartışmalar vs. Eşim aslında aşırı iyidir, zaten onlara rağmen evlenmemin sebebi de eşimin iyi olması. Beni her zaman onlara karşı korudu kolladı ama bu son zamanlar ailesi bildiğiniz eşime yapıştı. En nefret ettiğim ablası, ablası dediğim de benden 3-4 yaş büyüktür.. Beni gelin olarak değil de rakip olarak görür. Diğer ablası deseniz içten pazarlıkçının önde gideni. Abisi bütün sülaleyi hava da karada yedi bitirdi maddi manevi bitirdi. Annesi babası köyde ama her şeyleri bizim evde. Geçenlerde eşim eve geldiğinde ilk beni öptü falan ama aradan 5 dk geçti bildiğiniz patladı. O adam gitti yerine bambaşka biri geldi. Kurduğum sofrayı bile dağıttı, neye uğradığımı şaşırdım. Sonra buraya gelmeden önce kimseyle konuştun mu dedim. Çünkü biliyorum ailesinden birileri fena doldurmuş çok belli. Evet dedi iki ablasıyla ve annesiyle konuşmuş. Onlar zerre iyi niyetli insanlar değiller, biliyorum kesin dolduracak bir şey buldular. O günün üzerinden günler geçti. Ben bir süre yemek bile yapmadım evde, çünkü kurduğum sofrayı dağıttı her şeyi geçtim nimete saygısı olacaktı. Ben o günden itibaren eşimin yanında bile yatmadım. Çok pişman oldu, bir dediğimi iki etmedi. Yemekleri yaptı, ev işlerine yardım etti. İlk bir kaç gün özellikte evde yokmuş gibi davrandım. Bir soru sorsa cevap vermedim. Sonrasında ufak tefek konuştuk ve şimdi daha iyiyiz ama benim içim bir türlü ısınmıyor. Burada uzun uzun anlatabilsem zamanında yaşadıklarımı yemin ederim oturup ağlarsınız. Ben o insanların yaptıklarını hazmedemiyorum. Evet küs değilim ama samimi de olmak istemiyorum. Onca yaşanana rağmen ben seni sevdiğim için yanında oldum ama sen hala ailenden boşanamadın ve benimle evli olduğunu ailenin ben ve kızımız olduğunu idrak edemedin diyorum anlamıyor. Bugün yine yakınlaşmaya çalıştı, ben geri adım attım ama bu elimde değil içim istemiyor. Uyurken yanıma gelmezsen ölümü gör dedi ama yemin ederim o odaya ayağım bile gitmiyor. Ben ne yapacağım böyle, içim nasıl ısınacak bilmiyorum. Bir gün dinlemek isterseniz size yaşadıklarımı uzun uzun anlatırım ama şu an için ne yapacağım hakkında asla fikrim yok..

Canım kapını ortunce herkes dışarda kalıyor bunu unutma . Eşinde ne güzel seni tutuyomus . Kimin ne dediğinin pek önemi yok bence . Ağır şeyler yasamissin belli ama ben derim ki sen sessizliğini koru eşin kendi gözüyle görsün doğruyu yanlışı 💐❤️

Kekillikamisci Çok haklısın gerçekten ama artık içimde ki kendimle baş edemiyorum. Geçenlerde çok ağır bir anksiyete ve panik atak geçirdim. Doktor zamanında yaşadıkların ve geçirdiğin depresyon atak olarak seni tetikliyor dedi. Onları ne zaman görsem yapılanlar gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor unutamıyorum. Onlardan kopmayı da denedik ama olmuyor ailesini atamıyor. En büyük tranvamda o çatalda aldığım bekaret raporuydu.. Nasıl atlatacağım bilmiyorum. Ben sevgi her şeyi çözer zannediyordum. 21 yaşımda evlendim, çok sevdim biliyorum oda çok sevdi ama hiç bir şey unutulmuyor. Eşimde benden unutmamı istiyor, keşke elimde olsa..🌸

lboncukannesi ee bak sen kendine etmişsin . Sen orda krizlere gir ayıl bayil onlar çekirdek citlesin keyfine baksın . Her evlilikte var sayılır kaynana görümce sorunu sen mesafeni koyacaksın askm . Güçlü olacaksn . Zayıf tarafini göstermeyeceksin kimseye . Çünkü seni gosterdgn noktadan vururlar . Bide şunu soyleleyim eşini kendine daha çok bağla . 💐

lboncukannesi ben dinlemek isterim seni
          Sen ailesiyle iyi olsan da ailesi kötü olduğu için zaten senin için kötü kötü konuşup dolduracaklar orda bir kere anlaşalım
          Ne yapacağın konusunda ise kötülük seviyelerini sana ne yaptıklarını öğrenmeden diyemem çünkü kısasa kısas severim kim beni ne kadar mutsuz ettiyse o kadar etmem lazım

simonedebeauvoir Birazdan anlatabildiğim kadarını yeni bir post açarak anlatacağım. İnanıyorum o zaman ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız 🌸

lboncukannesi En büyük tranvamda o çatalda aldığım bekaret raporuydu..

Bu şaka mı? Buna eşiniz nasıl müsade etti. Hayretler içersindeyim şuan. kardeşim senin eşin sevgiliyken senin tarafını tutmamış ailesine seni korumamış seni hep ezdirmiş. Sende bile bile lades demişsin seni seviyor sende seviyorsun tamam ama bunca iftiraya hakarete böyle bir saçmalığa ailesinin çenesini kapatamamışsa ben o sülalenin hiç birisinin suratına bakmazdım bütün selamı sabahı keserdim. Devamlı beni seviyor bende seviyorum olmuyor ailesine karşı gelemiyor demekle olmaz biraz saygı !! Kaç sene olmuş hala ailesini tanımayıp sana dolup patlayıp o masayı dağıtıyorsa benim masamda yeri yoktur. Çok iyi dayanmışsın aşkımdan ölsem bile ben çooktan bırakmıştım bu adamı

lboncukannesi yıkıcı olmak istemiyorum. Kötü konuşmak da istemiyorum. Eşin de ailesi de seni hak etmemiş eli maşalı onlara bin basacak biri lazımmış onlara. Dinsizin hakkından gelecek bir imansız şartmış ama… ne demek ya bekaret raporu. Eşin sevgiliysen dahi seni korumuştur tamam da belli ki ufak tefek şeylerde korumuş. Bu büyük bir hakaret bildiğin iftira. Eşin olacak insan ailenin karşısında duramamış mı ben güveniyorum size ne oluyor diyememiş mi? Yemek masasını dağıttıktan sonra yaptıklarınızda ve soğumanızda da haklılık payı var. Bekarken abim yapmıştı ama sevmediği yemeklermiş diye yapmıştı o günden sonra 1 kere yemek yapmadım. Önce nimete sonra emeğe saygısızlık. Eşin pişman ise ve gerçekten pişmanlığından emin isen bir şans ver eşine hemen yelkenleri indirme tabiki mesafeli ol yine ama yatakları ayırma. Ayrı yatmaya devam edersen yeniden eşine ısınman zor olur. Yatak ayırmak bu yüzden iyi değildir. Cinselliği uzun süre istemeyebilirsin bu da normal eşinin tavrı kalbini soğutmuş bence yine diyorum normal soğuması az buz şeyler değil. Bazı şeyler birike birike büyür. Tepkini göstermeye devam et ama şans ver hem kendine hem eşine. Tavırlarını izle sevgini yeniden kazanmak için çana gösterecek mi bak. Ailesinin sözleriyle seni üzmeye devam ederse o kadar pişmanlığa rağmen işte o zaman o pişmanlık sözde kalıyo demek olur ciddi bir şeyleri hak ediyo olur.

lboncukannesi çatalda aldığım bekaret raporuydu..

Eee o çatalı onların muhtelif yerlerine sokmak varken neden oturdun eşin seni sevse seni bu kadar alçaltan harekete izin verir miydi

simonedebeauvoir O zamanlar çocuktuk, birimiz 20 birimiz 22 yaşındaydık. Eşimle ayrılmıştık, haberi bile yoktu. Ben en çok kendime kızıyorum bu yüzden..

buzdankalpler Eşimle ayrıyken rapor almıştım haberi yoktu. Ailesine karşı eskiden susardım ama şimdi zıvanadan çıkmak diyorlar ya aynen öyle oluyorum. Dediğin gibi belki de 10 gündür ayrı yatıyorum ondan böyle oldum.

Susunbebekuyuyo Rapor konusunda eşimden ayrıyken almıştım haberi yoktu. Onun dışında evet haklısın hala onların konusu geçince içi bir cız ediyor farkındayım. Her konuda ciddi anlamda iyiyiz ama aile konusu olunca iplerimiz kopuyor.

lboncukannesi bazen delirmek lazım. Sınırı aşmadan tabiki. Tutma kendini evet susmak çoğu zaman iyidir ama her zaman değildir. Nişanlıyken beni kıran üzen durumlarda öyle alttan alttan söylüyodum ki lafımı şaka gibi ama tam yerine gidiyodu anlıyorlardı. Bazı durumlarda ise sadece susarak veriyodum tepkimi. Anlayabilene tabiki bunlar arsız ve yüzsüze ne yapsan boş. Eşinin yapması gereken şey anne babasını ve kardeşlerini evliliğine dahil etmemek. Evliliğini etkilemelerine izin vermemek. Bunu başarabilirse inanıyorum ki eskisinden de daha sağlam ve iyi olacak ilişkiniz. Bunu idrak edebilirse ne ala.