HurremSultan bakarken kızılın elli tonunu denedim resmen banyoda adam öldürmüş gibi kan revan içinde kalınıyor aşırı akıyor ben bakayım sarıdan gideyim gri işi bitmiştir 🤣🤣

kikirik merhabalar. Bende bi kaç güne boyicam saçımı. Tarçın bakiram 7.77 ile 8.77 yi karistiricam. Ve saçlarım koyu kahve hiç açılmadan direk uygulicam. Siz kuaförde mi yaptırdınız. Kullanımı nasıl. Tenim de beyaz ama yüzüm yanaklarım kırmızı. Kara kaşlı kara gözlüyüm yani yakışır inşallah 😂

yarentoo koyu kahve saça uyguladığınız zaman ışıltı gibi bir turunculuk olacak saçlarınızda ben sarının üstüne uygulattırdığım için bayağı patlattı sizde öyle olmaz ☺️

kikirik bende bir kaç boyamada yerine oturur diye kendimi hazırladım. Sizce buğday tenlilere yakışır mı

Elizabeth bende beyaz tenliyim gri enseme yaptırmıştım kulak arkasından mor Şampuan kullandım bir süre daha sonra aktı degisik bir yeşile
          döndü sonra sarı oldu şuan sarı

Elizabeth 1,5 sene önce griye yakın sarı yaptırmıştım. Ön yargılıydım biraz ya yakışmazsa diye. Ama ben de çevrem de çok beğendik. Keşke daha yukarıdan yaptırsaydım dedim. Ama benim çok az açıldı saçım yarısından itibaren boyalıydı. Boya yoksa saçta daha kolay oluyor. Ama tabi sert oluyor saç banyodan sonra uğraştırıcı. Bide haftada 2 kez mutlaka mor şampuan gerek. Benim hiç sararmadı hep griydi. Şimdi kestirerek ve saçım uzadığı için uçlarda çok az kaldı.
            Beyaz tenliyim hatta bayağı . Onunda ekleyeyim dedim içinizde kalmasın bence deneyin ☺️ Şuan TR’ye gittiğimde yine düşünüyorum yaptırmayı

Mommy12 valla yukardaki resimdeki yaptırmaya karar verdim bakalım umarım güzel olur geride tedirgin oldum biraz 😀

Elizabeth anladım bende açılmadı resim ☺️ çok az açıldı saçım yazmışım. Çok zor açıldı demek istedim. Saça da bağlı olabilir. Kuaföre gitmem eve gelmem 8 saat tutmuştu 😅

Moonlight_ @Elizabeth benim saçım işte böyleydi boy olarak ve boya yoğunluğu olarak. Ön perçem kısmı da birer tutam boyatmıştım. Tek fark daha grimsiydi. Ve daha aşağıdan başlatmıştım boyayı beğenmezsem diye. Ama sonra vah tüh dedim üstten başlatmadığıma ☺️