Bugün parkta bir kadın yanıma geldi ve oğluma ilgili sorular sordu kaç yaşında kaç kilo kaç kelime konuşuyor diye.Kendi çocuğu çok iştahsızmış konuşmuyormuş falan.Acayip sinir oldum kadına yani her çocuk kendine özel bu kıyaslama neden anlamıyorum
Çocuk kıyaslama
fikriyat her çocuk kendine özel evet haklısın ama bazen zamanı geçmiş ve hala bişeyleri yapamıyor olan çok çocuk var kadın bi umut beklemiş olabilir
fikriyat niye sinir oldun ki bende soruyorum. Cevdemde çocuk yok. İster istemez merak ediyorum kıyaslar bir tavirla sorduysaa başka tabi ama eksik kaldığım yada karşıdaki annnenin yaptığı baska bir şeyler mi var diye soruyorum ☺️ tavır önemli tabi onun için virsey diyemedim
fikriyat Bu benim de çok başıma geliyor.’Kızın kaç yaşında,konuşması için neler yaptın’ diye soranlar oluyordu.Her seferinde yardımcı olmaya çalıştım hatta bugün de başımıza geldi.Yabancı bir kadın yanımıza geldi parkta ve kızımla ilgili sorular sormaya başladı.Ben onların sorduğu sorulara cevap vermiyorum ‘kaç kilo vs’ benim hiç aklıma gelmez mesela karşımdaki kişinin çocuğunun kilosu 😂
HurremSultan Bazıları çok kıyaslıyor Hürrem ya
Deletedmom_18 kilosu değil de konuşması için soruyorum ben ya😂😂
Deletedmom_18 işte rahatsız edici boyutta olunca insan rahatsız olyor evet bende sevmiyorum onu ya
fikriyat eğer kendi cocugu konuşuyor veya iştahlı bir bebek olsaydı ve sana aşağılayıcı bir tavırla sorsaydı anlardım ama onun ki konusmuyormuş ve iştahsizmis fikir vermen için sormuş gibi ben bir sorun göremedim bazıları küçümseyip mesela aa çok zayıf benimki öyle deği diye kıyasliyorlar sinir oluyorum onlara
HurremSultan Konuşuyorum ben ve gerçekten çok yardımcı olmaya çalışıyorum ama kişiyi ilgilendirmeyen sorulara cevap vermiyorum 😄
Deletedmom_18 bencede verme😂😂 bazen bana da diyrolat bilmiyorum diyorum boyunu kilosunu sgkssbdbd
Bir daha bu post sahibine yorum yapmıcam,konuyu yazıp kaçıyor.Asla cevap vermiyor.
Deletedmom_18 önceki postları da o şekilde 😁
Deleted33 çok saygısızca 😅
Deletedmom_18 ben yazmıyorum artık kendisine.
Deleted33 E uyarsana arada,ben geç farkettim cevap vermediğini 😂😂
Deletedmom_18 sen bir kez daha yazana kadar ben postu görmemiştim bile 😁
Deleted33 neyse ki farkettik 😄
Deletedmom_18 bu Arkadaş gibi bir iki tane daha var denk gelirse işaret ederim 😁