Bugün parkta bir kadın yanıma geldi ve oğluma ilgili sorular sordu kaç yaşında kaç kilo kaç kelime konuşuyor diye.Kendi çocuğu çok iştahsızmış konuşmuyormuş falan.Acayip sinir oldum kadına yani her çocuk kendine özel bu kıyaslama neden anlamıyorum

fikriyat her çocuk kendine özel evet haklısın ama bazen zamanı geçmiş ve hala bişeyleri yapamıyor olan çok çocuk var kadın bi umut beklemiş olabilir

fikriyat niye sinir oldun ki bende soruyorum. Cevdemde çocuk yok. İster istemez merak ediyorum kıyaslar bir tavirla sorduysaa başka tabi ama eksik kaldığım yada karşıdaki annnenin yaptığı baska bir şeyler mi var diye soruyorum ☺️ tavır önemli tabi onun için virsey diyemedim

fikriyat Bu benim de çok başıma geliyor.’Kızın kaç yaşında,konuşması için neler yaptın’ diye soranlar oluyordu.Her seferinde yardımcı olmaya çalıştım hatta bugün de başımıza geldi.Yabancı bir kadın yanımıza geldi parkta ve kızımla ilgili sorular sormaya başladı.Ben onların sorduğu sorulara cevap vermiyorum ‘kaç kilo vs’ benim hiç aklıma gelmez mesela karşımdaki kişinin çocuğunun kilosu 😂

fikriyat eğer kendi cocugu konuşuyor veya iştahlı bir bebek olsaydı ve sana aşağılayıcı bir tavırla sorsaydı anlardım ama onun ki konusmuyormuş ve iştahsizmis fikir vermen için sormuş gibi ben bir sorun göremedim bazıları küçümseyip mesela aa çok zayıf benimki öyle deği diye kıyasliyorlar sinir oluyorum onlara

fikriyat parkta genelde tek çocuklu annelerde oluyor.Etrafinda bebek yoksa bilgi almak için soruyorlar kötü niyetli denk gelmedim hiç kıyaslama değilde kendi bebeğinin gelişimi iyi mi diye merak ediyor