zeytep selen_ Günaydınnnn☺️🌹🤦🏼♀️benim koca evde olunca bugün, bize gün anca ayıyor😅🤣benim sendrom falan yaşadığım yok şükür ya, eskisi kadar yoğun bir iş tempo yok çünkü, bol bol dinleniyorum🥰
selen_ zeytep kıskanıyoruz nazar değmesin güzel keyifli birgün geçirin 🌸😃eş evde olunca iş yapılmıyor zaten erkeklerin çoğu temizlik falan sevmez
selen_ bukii27 zorlama daha yeni hastalık atlattı sevdiği şeyleri teklif et canım acıkınca mecbur yer 😘
bukii27 selen_ onları da yemiyor ya şaştım kaldım meyve yok yemek yok meyveli yoğurt yok bebe bisküvisiyle bişeyler yapıyorum onuda yemiyor sadece sıvı tüketiyor zayıflamış baya🥹🥹
Moonlight_ selen_ cok tesekkür ederim balim sizede cok gecmis olsun bende polen alerjisi ve tozda var bende sürekli hava kullaniyorum 😐
Eskobar selen_ bencede bugün çok değişik bir havam var Spagetti falanmı yapsam çatal dolusu yerimde inşallah
simonedebeauvoir selen_ canım arkadaşım iyiyim nasıl olsun yoğun bir baş boğaz ağrım var kupayla Türk kahvesi içip kendimi kafeine boğuyorum 🤣 sen nasılsın etiketini gördüm sevindim 🥰
kizsidikaa selen_ günaydın mesajı için geç kaldım ama iyi öğlenler mademm💕💐endişeliyim bugün ve yarınla ilgili onun dışında her şey çok güzel sende neler varr canım ☺️☺️
kanalize sadbarbie farketmez aşırı kalitelileri de var Philips gibi benimki kiwi marka işimi görüyor ayak üstü tişört pantolon özellikle yazın ütü masasını açmıyorum
selen_ superisi_ maşallah canım diş mı çıkarıyor benimki de 2ay büyük seninkinden bizde uyuyamıyoruz bu aralar 🤷🏻😊
selen_ MedavikPastam gurbet çok zor ya birde minik seninki biraz büyüse park oyun grupları falan rahatlarsın