Arkadaşlar afedersiniz korkudan yazmak zorundayım da ilk defa başıma geliyor. Doktora yazdım tek tik. Bayağı bi su kustum ekşi su ağzımdan burnumdan geldi. Normal mi? İlk defa böyle oluyor. Çok korkuyorum.
7+2 kusma
eeeyaniii
Aşkım normal yeni hamilesin daha olması gayet normal bende çok yaşadım 3 aya kadar sürekli herşeyi ne yediysem kustum su bile içemiyordum
BlackMambaa_ yediklerimi değil de su kusmam normal mi ağzımdan burnumdan çıktı 🤢😩
eeeyaniii
Normal aşkım gayet normal yeni hamilesin cünkü bende yaşadım aynılarını korkma endişe etme sakin kal
BlackMambaa_ devam ederse acile gideceğim 🙁
eeeyaniii
Gitmek istersen git tabiki önlem amaçlı iyi olur.. üşütmüş olabilirmisin
BlackMambaa_ off kalpten gidiyordum ya böyle mi olur 2 kilo su kustum resmen
BlackMambaa_ yanii hiç sanmıyorum çoraplarımı hiç çıkarmıyorum kalın kalın giyiniyorum
eeeyaniii
Yemek Yemen falan nasıl peki ?
Onları yiyince de kusuyormusun
BlackMambaa_ bazen çok midem bulanıyor. Şimdiye kadar hamilelikten dolayı 1 defa kustum. Genelde kusan biriyim ama hamilelikten önce. Bu şekilde hiç kusmadım
eeeyaniii
Anladım aşkım Hamilelik dönemi biraz zorlu bir süreç bu süreçte biraz zorlanacaksın Ama sonucu cok güzel olucak emin ol ❤️ Önlem amaçlı yinede git bir görün
eeeyaniii ben 9 ay bıyunca her ssbah kustum. Bu artık rutinimm olmuştu. Umarım senin olmaz. Yediklerini Sindirmişsin demek su kusman normal.
eeeyaniii
Ya şimdi bende hamilelik döneminde su kustum fazlasıyla
Hatta yemek vs yiyemiyordum su içmeye Bile korkardım ki içmediğim halde bile su kusardım ilk aylar çok ama çok normal korkulacak bir durum yok
eeeyaniii çok normal ben kızımı doğum yapana kadar içtiğim suyu bile çıkarmıştım 😊